Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 153Maak je huis écht slim met HomeKit 🏠
Cover van

Maak kennis met het nieuwe Foto’s

Foto's-logo macOS Big Sur
Download:
N.v.t.

Direct aan de slag?

Al vanaf slechts €5,99 per maand heb je als abonnee toegang tot alle workshops van de iCreate Academy. Zo haal je gegarandeerd nog meer uit je Apple-producten!

Stapels foto’s, dozen met albums en enveloppen met negatieven: het had z’n charme. Maar ook die enorme digitale bibliotheek – waarin je waarschijnlijk duizenden kiekjes bewaart – is zo verkeerd nog niet. De Foto’s-bibliotheek heeft een leuke opfrisbeurt gekregen. Een goede reden om uitgebreid in de albums vol herinneringen te neuzen!

Je slaat er niet alleen een schat aan dierbare herinneringen op, maar je kunt ook creatief aan de slag met je foto’s. Bijvoorbeeld om een goede foto om te toveren in een schitterende. In macOS Big Sur doe je dat nu ook met een nieuw gereedschap, waarbij je een fletse foto verandert in een kleurrijk plaatje. Leuk van digitale foto’s is ook dat de minder goed gelukte kiekjes vaak nog te redden zijn. Bijvoorbeeld met de retoucheer-tool, die in het nieuwe Foto’s sterk is verbeterd. Ook kun je nu meer met filters en portretten. En misschien wel het mooiste van alles: alle bewerkingsopties zijn nu ook beschikbaar voor video’s.