Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

AirTag kopen? Dit moet je weten voordat je de AirTags bestelt

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
AirTag kopen met accessoires


Lees verder na de advertentie

Wil je de Apple AirTag kopen? Je bent niet alleen! De tracker – bedoeld om bijvoorbeeld je sleutelbos op te sporen – is razend populair. Maar in welke winkels kun je de AirTags kopen en wat zijn de prijzen? Je leest het in dit artikel.

Waarom een AirTag kopen?

In april presenteerde Apple de AirTag, een perfect accessoire voor sloddervossen. Het kleine witte schijfje bevestig je bijvoorbeeld aan je sleutelbos, of je stopt hem in je tas of portemonnee. Raak je je kostbare bezit kwijt, dan zie je in de Zoek mijn-app van je iPhone nauwkeurig waar het ligt.

Het mooie van de AirTag is dat de tracker bijzonder nauwkeurig is. Bij de iPhone 11 en iPhone 12 maakt de AirTag van Ultra Wideband-technologie, in plaats van bluetooth. Hiermee zie je bijna op de centimeter nauwkeurig welke kant je op moet. Apple noemt het ‘gps op huiskamerniveau’.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

AirTag als sleutelzoeker

AirTags prijzen

Het mooie van de AirTags is dat ze relatief goedkoop zijn. Voor € 35 heb je het accessoire in huis. Bestel je vier stuks, dan betaal je € 119. Op dit moment zijn de AirTags prijzen overal hetzelfde. In de Apple Store betaal je er dus evenveel voor, als bij een winkel als Coolblue of Amac.

  • 1 AirTag: € 35
  • 4-pack AirTags: € 119

Waar kun je de AirTags kopen?

De AirTag kopen kan uiteraard in de Apple Store, bij Apple zelf. Een voordeel van het bestellen van de AirTags bij Apple is dat je ze daar gratis kunt laten personaliseren. Zo laat je er een combinatie van emoji, tekst en cijfers op graveren. Handig, want zo zijn de AirTags van elkaar te onderscheiden.

Daarnaast is de tracker verkrijgbaar bij de bekende online winkels. De prijs is daar hetzelfde:

Waar moet je op letten?

Wil je de AirTag gebruiken als sleutelzoeker? Haal dan ook meteen een AirTag-sleutelhanger in huis. Het witte schijfje heeft geen gaatje, dus je hebt een accessoire nodig om de tracker aan je sleutelbos te bevestigen. Je koopt de sleutelhanger bijvoorbeeld via Coolblue.