Terug naar iTip: Deze slimme Mail-functie kende je nog niet (video)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Workshops

iTip: Deze slimme Mail-functie kende je nog niet (video)

Door Koen van Ekeren23 mei 2017 16:131 min. leestijd0

Het komt je vast bekend voor: je hebt een lange conversatie op Mail en de lap tekst wordt groter en groter. Nu kun je handmatig – en met wat gedoe – het antwoordbericht inkorten, maar er is ook een veel eenvoudigere optie. In onderstaande video leggen we de handige mailfunctie voor iOS uit.

Het inkorten op een antwoordbericht komt ook van pas als je een lange mail ontvangt, maar je op slechts een klein deel wil reageren. Dit maakt het voor de ontvanger meteen duidelijk waar je op doelt.

Handige mailfunctie

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Zoals in de video te zien is, selecteer je eerst een gedeelte van de mail waar je op wil reageren. Daarna druk je onderin op het Antwoord-icoontje, waar je ‘Antwoord’ kiest. In het antwoordbericht staat dan vervolgens enkel de tekst die jij zojuist selecteerde.

Werkt ook op macOS

De functie werkt ook in de mail-app van macOS. Selecteer daar het stuk tekst waar je op wil reageren en klik in het menuscherm op de pijl die naar links wijst, het antwoord-icoontje. Je zult zien dat het antwoordbericht nu alleen nog het geselecteerde stuk tekst bevat. Handig toch?

iCreate 141
iCreate 141
iOS 16 – Alle nieuwe functies uitgelegd
De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Praat mee!

avatar