Terug naar 3 must-have foto-accessoires voor de iPhone
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Workshops

3 must-have foto-accessoires voor de iPhone

Door Terry Stooker19 juli 2019 10:562 min. leestijd0

Het thema van deze iCreate zomerweek is fotografie. En de beste camera is altijd degene die je op zak hebt: je iPhone. Hier maak je al prachtige kiekjes mee, maar met deze accessoires wordt het resultaat helemaal een plaatje.

Lichtkubus

lume cube Portable Lighting Kit Plus

Dit is het ultieme hulpje voor fotografen die ook onderweg de perfecte lichtomstandigheden willen creëren. Bij de Portable Lighting Kit Plus (229 euro) combineert Lume Cube zijn LED-kubus met vrijwel alle accessoires die je nodig hebt als creatieveling. Je kunt het licht van de Lume Cube vormen en kleuren zoals jij dat wilt, én je kunt de lamp op je iPhone plaatsen met behulp van een speciale clip. Dus: spelen maar, met dat licht!  

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Houd grip op de zaak

Joby GripTight ONE GP Magnetic Impulse

De compacte en veelzijdige Joby GripTight ONE GP Magnetic Impulse (47,87 euro) bestaat uit een kleine, opvouwbare, universele telefoonhouder, gecombineerd met de bekende en superhandige GorillaPod Magnetic en een bluetooth afstandsbediening. Hij houdt elke iPhone met een breedte van 56 mm tot en met 91 mm stevig vast. Zo kun je de GripTight ONE Magnetic Impulse gebruiken om je iPhone overal neer te zetten of aan te bevestigen, voor de perfecte foto’s en selfies.

Helemaal lens

olloclip iPhone X Photography Box Set

Jaloers op de verschillende lenzen van spiegelreflexcamera’s? Hoeft niet, met Olloclip krijg je die ook voor je iPhone. De iPhone X Photography Box Set (119 euro) bestaat uit een Fisheye-lens, een groothoeklens en een macrolens. De opzetlenzen laten je foto’s maken die normaal alleen met een volwaardige camera mogelijk zijn. Om de lenzen van Olloclip te gebruiken heb je geen extra onderdelen nodig – je schuift deze gewoon op je iPhone. Naast de iPhone X Photography Box Set zijn er uiteraard ook speciale Olloclips voor de iPhone XS en XS Max.

Deze tips komen uit iCreate.

iCreate 145
iCreate 145
Geef je Mac een frisse start 🫧
De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Terry Stooker

Is sinds de introductie van de Mac mini fanatiek Apple-gebruiker. Houdt van de vele creatieve mogelijkheden van macOS.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar