Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Verdienmodellen

Op icreatemagazine.nl vind je dagelijks het laatste Apple-nieuws en handige tips voor je Mac, iPhone en iPad. Deze artikelen kun je allemaal gratis lezen. Maar vrij van commercie zijn we niet – er moet geld verdiend worden om de website draaiende te kunnen houden. Daarover zijn we graag transparant: op deze pagina vertellen we je over de methodes die we daarvoor gebruiken.

In de eerste plaats: iCreate magazine!

Naast de website bestaat iCreate ook als papieren magazine. Je kunt het blad kopen bij de betere boekhandel en in veel supermarkten. Bekijk waar iCreate te koop is via onze locatiezoeker. Je kunt ook een editie kopen of nabestellen in onze webshop. Of sluit een iCreate abonnement af – als echte Apple-liefhebber doe je daarmee niet alleen ons, maar vooral jezelf een groot plezier mee.

Affiliate links

iCreate doet mee aan verschillende affiliate-programmas. Op deze website kom je zo nu en dan linkjes tegen naar diverse webshops. Als je via deze linkjes iets bestelt, gaat een klein deel van het aankoopbedrag naar ons toe. Het mooie is: jij betaalt daar geen cent extra voor. Wil je iCreate steunen en was je toch al van plan om iets te kopen? Doe dat dan via de volgende linkjes of de webshoplinks in onze artikelen:

Kieskeurig

Kieskeurig is een van de grootste onafhankelijke vergelijkingssites voor consumenten. Kom je via de Kieskeurig-blokken in onze artikelen op Kieskeurig uit? Of klik je via een Kieskeurig-blok direct naar een webshop? Dan ontvangen wij daarvoor een kleine vergoeding.

Het zijn overigens geen automatisch gegenereerde advertenties – wij maken zelf een selectie van de producten die getoond worden.

Banners

Op onze website zie je op verschillende plekken reclamebanners – soms zijn dat ook video-banners. We worden betaald op basis van het aantal keren dat zo’n banner wordt weergegeven. Het is dus niet nodig om op de banner te klikken – dat genereert niet meer inkomsten. We willen je daarom vragen om geen adblockers te gebruiken. Gebruik je wel een adblocker? Het helpt ons als je deze voor onze website uitschakelt.

Gesponsorde content

Zo nu en dan verschijnt er gesponsorde redactionele content over bepaalde producten en diensten. We zijn nogal selectief als het gaat om de bedrijven waarmee we een samenwerking aangaan. De redactie moet er onafhankelijk over kunnen schrijven en de inhoud moet van meerwaarde zijn voor de lezer. We vermelden hierbij dat het om een samenwerking of een advertentie gaat. Regelmatig krijgen we ook producten toegestuurd om te reviewen: we bepalen in dat geval zelf óf en wát we erover schrijven.