Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Voeg een activiteit toe aan de Agenda

Auteur: iCreate
0 reacties
iOS 10


Lees verder na de advertentie

De Agenda-app van de iPad heeft alle functionaliteit die je van een digitale agenda mag verwachten. Je kunt gemakkelijk door de jaren, maanden, weken en dagen scrollen, voegt met een paar tikken nieuwe afspraken toe en ziet met de verschillende weergave mogelijkheden in één oogopslag wat je allemaal in beeld wilt zien.

1. Maak activiteit in Agenda aan

Maak activiteit aan AgendaOpen Agenda, ga naar de gewenste dag en tik op het plusje rechtsboven in het scherm. In het nieuwe venster kun je ieder veld bewerken, tik allereerst op ‘Naam’ en omschrijf de activiteit.

2. Bestemming toevoegen
Bestemming in je Agenda

Je kunt zo gedetailleerd zijn als je zelf wilt en ook de locatie van de gebeurtenis weergeven. Tik op ‘Locatie’, geef de bestemming op en je krijgt telkens suggesties. Kies vervolgens de juiste locatie.

3. Begin- en einddatum en -tijd
Datum en tijd

Nu moet je de begin- en einddatum van de activiteit opgeven. Tik op het betreffende veld en gebruik de wieltjes om de data en tijdstippen in te voeren.


kooptip


Runners deal! De iPhone 15 nu tot €486 korting!


Runners deal! De iPhone 15 nu tot €486 korting!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

4. Reistijd functie
Reistijd Agenda

Als je op tijd wilt vertrekken, tik dan de optie ‘Reistijd’ aan en gebruik vervolgens de schuifknop om deze functie te activeren. Tik daarna op ‘Beginlocatie’ en typ het adres in waarvan je vertrekt.

5. Bekijk reistijd
Bekijk je reistijd Agenda

Je keert nu automatisch terug naar ‘Reistijd’ en ziet bij ‘Op locatiebasis’ een rood vinkje staan voor een autootje. Ook wordt hier weergegeven hoe lang je erover doet om naar de bestemming te rijden.

6. Opslaan en bekijken
Opslaan en bekijken activiteit Agenda

Tik vervolgens linksboven in het menu op ‘Nieuwe activiteit’ en daarna op ‘Voeg toe’. Je activiteit wordt nu in Agenda opgeslagen. Tik erop om alle details te zien of aanpassingen te doen via ‘Wijzig’.