Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Spotify maakt afspeellijsten voor je huisdier

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Spotify voor je huisdier


Lees verder na de advertentie

Spotify heeft iets nieuws: een afspeellijst die helemaal is afgestemd op je huisdier. En vooruit: ook een beetje op het baasje. 1 april valt vroeg dit jaar.

Spotify Pet Playlist

Uit onderzoek van Spotify blijkt dat 71 procent van de mensen soms muziek draait voor hun huisdier. 8 op de 10 baasjes denken dat hun huisdier ook echt van muziek houdt. Omdat het stress verlaagt, hun gevoel van geluk verhoogt of gewoon als gezelschap. 55 procent denkt ook dat ze dezelfde muzieksmaak te hebben als hun dier.

Weet je niet zo goed welke muziek je huisdier waardeert? Dan kun je Spotify een afspeellijst laten maken voor je hond, kat, hamster, vogel en hagedis. Je geeft aan wat voor karakter je dier heeft. Hoe nieuwsgierig is je leguaan? Hoe energiek is je hamster? Want een neurotische kat heeft natuurlijk compleet andere voorkeuren dan een chronisch blije labrador. Spotify mixt het dan met je muzieksmaak en daar is dan je Pet Playlist.

Zo werkt het


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Spotify Pet Playlist

  • Ga in je browser naar pets.spotify.com en klik op Let’s Go.
  • Log in met je Spotify-account en kies voor hagedis, vogel, kat, hond of hamster (konijnen schijnen van hamster-muziek te houden).
  • Geef met de schuifbalken aan wat voor karakter je huisdier heeft en geef zijn naam op.
  • Open de afspeellijst in de Spotify-app.