Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

iTip: Super Bowl 2017 kijken

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Super Bowl 2017 kijken


Lees verder na de advertentie

Dit weekend is het weer zover: dan vindt de finale van de Super Bowl plaats. In deze 51e editie van de American Football-finale betreden de Atlanta Falcons de New England Patriots de arena. Het evenement vindt zondagnacht plaats, om 00.30 uur Nederlandse tijd.

Super Bowl 2017 kijken

Super Bowl 2017

Het is niet voor niets dat zondag tientallen miljoenen Amerikanen aan de buis gekluisterd zitten. Heb je helemaal niks met American Football? Zelfs dan is er nog reden om te kijken. Bijna niemand kan je nog vertellen wie er vorig jaar won (de Denver Broncos), maar de kans is groot dat je je de halftime show nog herinnert: Beyoncé, Bruno Mars en Coldplay stonden op het podium en gaven een spectaculair optreden. Dit jaar aan Lady Gaga de taak om het minstens even goed te doen.

Ook over de commercials die rondom de wedstrijd worden uitgezonden, wordt over het algemeen meer nagepraat dan over de sportieve prestaties. Normaal gesproken behoort het kijken van reclames waarschijnlijk niet tot je favoriete bezigheden, maar de spotjes die tijdens de Super Bowl-finale voorbij komen, zijn absoluut de moeite waard en voor velen dé reden om te kijken. Een halve minuut zendtijd kost zo’n 5 miljoen dollar, dan wil je als reclamemaker natuurlijk met iets bijzonders voor de dag komen. Apple adverteerde in 1984 tijdens de finale:


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

https://youtu.be/2zfqw8nhUwA

NFL Super Bowl kijken

Er is één Nederlandse zender die de Super Bowl zondagnacht live uitzendt, en dat is FOX Sports 1. De voorbeschouwing begint al om 23.30 uur en twee uur later begint het dan écht. De NFL Super Bowl 2017 wordt op deze zender voorzien van Nederlands commentaar. Zit Fox Sports niet in je pakket? Dan kun je ook een dagpas kopen. Je kunt dan zelfs kijken via de Apple TV.

Is de Engelse taal voor jou geen probleem en/of heb je geen Fox Sports, dan kun je ook kijken op BBC One. Dat zal ook bij meer mensen standaard in het pakket zitten.