Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 153Maak je huis écht slim met HomeKit 🏠
Cover van

iTip: Lootjes trekken kan ook via WhatsApp, dit is hoe het moet

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
lootjes trekken


Lees verder na de advertentie

Lootjes trekken: we doen het bijna allemaal online en haast iedereen doet dat op lootjestrekken.nl. Dat werkt veel handiger en sneller dan met pen en papier, maar één ding blijft lastig: wat was ook alweer zijn of haar e-mailadres? Het is daarom handiger om het verdelen van de lootjes via WhatsApp te doen.

lootjes trekken

Lootjes trekken via WhatsApp

Lootjes trekken via WhatsApp werkt erg eenvoudig en gaat via de WhatsApp-pagina van lootjestrekken.nl. Klik op deze pagina op de groene ‘Groep voor app maken’-button om een groep aan te maken. Hier vul je verschillende gegevens in, zoals je naam, e-mail, datum en cadeaubedrag. Typ onder ‘Uitnodiging’ een leuk tekstje in en klik op ‘Groep aanmaken’.

Daarna opent zich een browser, met daarin een link voor je groep. Kopieer het linkje in een groepsgesprek in WhatsApp. Iedereen vult via deze link zijn naam in en de lootjes worden getrokken op de datum die jij hiervoor hebt vastgesteld . Zo zijn de lootjes voor Sinterklaas en Kerst sneller dan ooit verdeeld.


kooptip

Facebook Messenger

Deze methode werkt overigens niet alleen met WhatsApp, maar ook via andere apps. De link kun je dus ook plaatsen in een groep in Facebook Messenger, iMessenger, Telegram, of andere berichtendiensten.