Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

iTip: Betalen met Apple Pay in de winkel (met iPhone en Watch)

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Apple Pay betalen


Lees verder na de advertentie

Gebruik jij al Apple Pay? Betalen met je iPhone en Apple Watch is wel zo gemakkelijk. Laat je portemonnee maar thuis in het vervolg. Want overal waar je met een pinpas contactloos kunt betalen, kun je ook Apple Pay gebruiken.

Apple Pay betalen

Apple Pay betalen iPhone

Betalen met Face ID

Heb je een iPhone zonder thuisknop? Duw twee keer op de zijknop – je betaalpas komt in beeld. Kijk naar het scherm totdat de melding ‘Houd bij de lezer in beeld komt’. Houd je iPhone een paar centimeter boven de lezer, zoals je dat ook doet als je contactloos pint. Als de betaling voltooid is, geeft je iPhone een signaal.


kooptip

Betalen met Touch ID

Heb je een iPhone met thuisknop? Houd je telefoon dan in de buurt van de pinautomaat. Je betaalpas komt dan in beeld. Bevestig met je vingerafdruk. Als de betaling voltooid is, geeft je iPhone een signaal.

Apple Pay: betalen met Watch

Ook met de Apple Watch kun je contactloos betalen met Apple Pay – zelfs als je iPhone niet in de buurt is. Tik twee keer op de langwerpige zijknop om je betaalpas op te roepen, houd je Watch in de buurt van de betaalterminal. Als de betaling voltooid is, voel je een tikje.

Wil je meer tips over de basisfuncties van je iPhone? Lees onze iPhone beginnersgids.