Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

iCreate digitaal lezen in onze nieuwe app

Auteur: Sven Lamers
0 reacties


Lees verder na de advertentie

De iCreate-app staat sinds kort in de App Store! Heb jij hem al gedownload? Dit dé plek om iCreate digitaal te lezen op de iPhone en iPad (de digitale versie van iCreate 107 is inmiddels toegevoegd). Als abonnee moet je even inloggen. Geen abonnee? Dan kun je in de app losse edities kopen. Maar hoe werkt de app nu eigenlijk? Dit moet je weten!

1. iCreate app downloaden

iCreate app

Download de gratis iCreate-app in de App Store en start hem vanaf je beginscherm. Op het eerste scherm verschijnt de meest recente uitgave van iCreate.

2. Inloggen

iCreate


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Om als abonnee uitgaven te downloaden, dien je eerst in te loggen. Tik op de drie strepen linksboven en ga naar ‘Abonneren & inloggen’. Log hier in met je abonneenummer en je postcode. Geen abonnee? Dan kun je losse uitgaven kopen via de Koop-knop bij iedere uitgave.

3. Uitgave downloaden

iCreate app

Ga nu via de menu-zijbalk bijvoorbeeld naar ‘Magazines> 2019’ en tik op de ‘Download’-knop naast de nieuwste uitgave. Wacht even af totdat het tijdschrift is gedownload en je een Lezen-knop ziet. Tik erop.

4. Digitaal lezen iCreate

iCreate app

In de leesmodus blader je door het tijdschrift door naar links en rechts te vegen. Tik je op het scherm, dan verschijnt onderin een voorvertoning van alle pagina’s om sneller te bladeren. Met de knop rechtsboven zet je een bladwijzer.

5. Alleen de tekst

Tik op een tekstelement op een pagina en je -belandt in een Reader-achtige weergave. De volledige tekst wordt hier als één artikel getoond waarin je kunt scrollen. Er vindt geen paginering plaats.

6. Opties

icreate

Met de knoppen rechtsboven in de Reader-weergave kun je een artikel delen, als favoriet markeren of de lettergrootte veranderen. Favorieten vind je later terug via ‘Mijn -account’ in de menu-zijbalk.