Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van

iTip: Zo zie je hoeveel WhatsApp-berichten je al naar iemand stuurde

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
whatsapp

Eigenlijk zijn de cijfers veel te confronterend, en tóch ben je er nieuwsgierig naar: met wie heb je tot nu toe de meeste appjes uitgewisseld? En hoeveel WhatsApp-berichten zijn het er? Met een paar tikken weet je het.

Lees verder na de advertentie

hoeveel WhatsApp-berichten

Hoeveel WhatsApp-berichten?

De eerste tik is op de sectie ‘Instellingen’ van WhatsApp. Hier ga je voor ‘Data- en opslaggebruik’ en kies je voor ‘Opslag in gebruik’. Tik nu op de naam van je partner, moeder, collega, of flirt, haal diep adem en … vergaap je aan het schokkende aantal. Bij mijn favoriete WhatsApp-contact staat de teller op 8.624. Zijn het er bij jou meer?

Het is niet mogelijk om te zien wie van de twee enthousiaster was met het versturen van appjes: je ziet alleen het totale aantal. Verder kun je zien hoeveel foto’s jullie hebben uitgewisseld en het aantal verstuurde gifjes, video’s, gesproken documenten en stickers.

kooptip

En nu je er toch bent: WhatsApp neemt bijzonder veel ruimte in op je iPhone en bij ‘Opslag en Gebruik’ kun je eenvoudig foto’s en video’s van chats verwijderen, zonder dat je een heel gesprek wist. Bovenaan bevinden zich de chats die de meeste opslagruimte innemen. Tik op een chat en kies voor ‘Beheer’. Zorg dat ‘Tekst’
uitgevinkt staat, geef aan welke media je wilt verwijderen en tik op ‘Wis’.

Deze tip komt uit iCreate: