Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Formule 1 kalender 2019 in je agenda zetten

Auteur: Daan Jeuken
0 reacties
Formule 1 kalender Max Verstappen


Lees verder na de advertentie

Binnenkort gaat de Formule 1 weer van start. Op de kalender staan dit jaar 21 races. Het F1-seizoen start op zondag 17 maart met de Grand Prix van Australië en komt op 1 december ten einde in Abu Dhabi. Maar om nu de tijden van al die wedstrijden te onthouden of in je agenda te zetten … Gelukkig is er een manier om de Formule 1 kalender 2019 supersnel in je agenda te zetten. Wij laten het zien op de Mac, maar dezelfde stappen werken ook op de iPhone

1. Formule 1 kalender 2019

Formule 1 kalender 2019

Om in één keer zo’n seizoen in je agenda te zetten, maak je gebruik van zogeheten abonnementen (geheel gratis overigens). Je vindt ze via internet, de handigste vonden wij op www.f1calendar.com.

2. Tijdzone selecteren

Formule 1 kalender 2019


kooptip


Scoor nu de Apple Watch SE 2023 voordelig tijdens iDays!


Scoor nu de Apple Watch SE 2023 voordelig tijdens iDays!

• Grootste Apple-sale van Nederland
• Actie loopt t/m 2 juni 2024

Met die intercontinentale races, is het wel zo prettig dat je de Nederlandse tijden in je agenda hebt staan. Klik boven de kalender op ‘Change’ en kies Amsterdam voor de goede tijdzone.

3. Welke sessie?

Formule 1 kalender 2019

Klik op de grijze balk ‘Add these race …’. Vink aan welke sessies je in Agenda wilt zetten. Wil je nog een melding voordat een sessie begint, vink dan ‘Reminders’ aan en stel een tijd in.

4. Go!

Formule 1 kalender 2019

Klik op ‘Get Calender’ en kies in het volgende venster ‘Go’ onder ‘For mobile en desktop’. Negeer de eerste pop-up via ‘OK’ en sta in de volgende toe dat Agenda wordt benaderd.

5. Naam en kleur

Formule 1 kalender 2019

Agenda wordt geopend, klik in de pop-up op ‘Abonneer’. In het volgende menu kun je de naam van de kalender veranderen of de kleur – Mercedes-grijs, Ferrari-rood of toch Red Bull-blauw?

6. iCloud!

Formule 1 kalender 2019

Wil je de sessies ook op je andere Macs, iPad en iPhone hebben? Zorg dan dat achter Locatie ‘iCloud’ geselecteerd is.

7. Meldingen

Formule 1 kalender 2019

Het vinkje voor ‘Meldingen’ is venijnig, want die haalt de ingestelde meldingen weer weg. Heb je bij stap 3 een melding ingesteld, zorg dan dat je hier het vinkje weghaalt.

8. Verversen

Formule 1 kalender 2019

Heel soms worden er tijdens het seizoen, of zelfs tijdens het raceweekend, nog aanpassingen gedaan. Kies daarom bij ‘Werk automatisch bij’ voor elke dag of zelfs elk uur.

9. Afgeblokt

Formule 1 kalender 2019

Klik tot slot op ‘OK’ en de hele F1-kalender wordt in je agenda geladen. Zo weet je precies welke data en tijdsblokken je moet afblokken voor minder leuke andere activiteiten.

10. Toch weer opzeggen

Wil je het abonnement weer opzeggen? Ctrl-klik dan op de Formule 1-kalender. Verwijderen op de iPhone kan ook, via de Agenda-app. Tik op ‘Agenda’s>i>Verwijder agenda’.