Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 155Fris je iPhone op! 🫧
Cover van
reviews

Zes zelfgemaakte iPhone-hoesjes op een rij

Auteur: iCreate
0 reacties


Lees verder na de advertentie

Je wilt een leuk hoesje voor je mooie iPhone, maar de meeste winkels verkopen saaie hoesjes waarmee je je niet kunt onderscheiden. Waarom kiezen voor een hoesje waar iedereen mee loopt? Er zijn genoeg creatievellingen die hun creaties via een webshop aanbieden. In sommige gevallen kun je zelfs je aanpassingen doorgeven. Zo wordt je hoesje niet alleen heel origineel, maar ook nog eens custom-made.

 1. Patchwork meiden hoesje
  Prijs: € 8
  Afmetingen: 12 x 7 cm
  Website: www.kusenzo.nl
  Dit vrolijke hoesje bestaat uit verschillende stofjes. Het is een ‘sleeve’ en dus zit je iPhone geklemd in het hoesje. Daar zit hij trouwens wel veilig, want het hoesje is gevoerd met een gewatteerde stof.

 2. Summertime!
  Prijs: € 17,50
  Afmetingen: maatwerk
  Website:
  www.studio117.nl
  Je krijgt spontaan de zomer in je bol van dit vrolijke iPhone-hoesje. Hij heet dan ook niet voor niets ‘summertime’. Er worden maximaal 117 hoesjes van dit ontwerp gemaakt. Handig aan het hoesje is het voorvakje voor bijvoorbeeld je In-Ear hoofdtelefoon. Hij is wat aan de dure kant, daarom komt hij op de tweede plaats.

 3. Gehaakte couture
  Prijs: € 14,95
  Afmetingen: 14 x 7 cm
  Website:
  www.hotcouture.nl
  Ga je voor alternatief, dan kies je voor dit gehaakte hoesje. Hij is inclusief gehaakt koord voor om je nek. Op de voorkant zien we een gehaakte bloem. Van deze stijl moet je houden, maar onderscheiden doe je je zeker.

 4. Gemaakt van een oude Levi’s
  Prijs: Je oude spijkerbroek
  Afmetingen: Je maakt dit hoesje zelf
  Website:
  www.instructables.com
  Heb je nog een oude spijkerbroek liggen, bijvoorbeeld een Levi’s? Ga aan de slag en maak je eigen iPhone-hoesje! Met één van de lussen bevestig je het hoesje aan je riem. Het label is natuurlijk een echte eyecatcher. Origineel ontwerp en ijzersterk.

 5. kooptip


 6. Vrolijk uitwasbaar
  Prijs: € 10,95
  Afmetingen: 11,5 x 6,5 cm
  Website:
  www.tut-en-bel.nl
  Deze webshop biedt enkele ontwerpen aan waaruit je kan kiezen. De hoesjes bestaan uit één kleur, maar zijn wel versierd met bijvoorbeeld lint en kant. Het hoesje heeft geen beschermende binnenkant. Niet laten vallen op een harde ondergrond dus! Het hoesje is daarentegen wel uitwasbaar en dat is redelijk uniek.

 7. Postzak om je telefoon
  Prijs: € 10,95
  Afmetingen: 25 x16,5 cm
  Website:
  www.doorjolanda.nl
  Wie dacht dat oude postzakken van de PTT alleen maar in de vuilnisbak belanden, heeft het mis! Tegenwoordig worden ze hergebruikt voor van alles en nog wat. Zo ook voor iPhone-hoesjes. Door het ruwe materiaal zien deze hoesjes er stoer uit en zijn ze slijtvast.