Terug naar Met de app Vinegar krijg je een betere YouTube in Safari
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
PremiumReviews

Met de app Vinegar krijg je een betere YouTube in Safari

Door Sven Lamers8 mei 2022 09:002 min. leestijd0

Mis jij ook al die goede oude YouTube-functies waarvoor je tegenwoordig heel wat geld moet neerleggen? Dan stellen we je voor aan de app Vinegar. Of ja, we moeten zeggen de Safari-extensie Vinegar.

Vinegar app


Premium

Verder lezen?

Al vanaf slechts €5,99 per maand heb je als abonnee toegang tot al onze premium-artikelen. Zo haal je gegarandeerd nog meer uit je Apple-producten!

Kies je abonnement >Al abonnee? Log hier in
YouTube is dé meest gebruikte videostreamingdienst wereldwijd. Dagelijks verschijnt er een oneindige stroom aan video’s van vloggers, televisiezenders of andere mediabedrijven. Mede daardoor is de populariteit van YouTube zo hoog. Dat weet eigenaar Google ook maar al te goed en daarom zijn veel comfort-­functies onderdeel van een abonnement gemaakt. Zo is kijken zonder reclame alleen voorbehouden aan YouTube Premium.

Vinegar – een app uit de App Store, maar eigenlijk alleen een extensie voor Safari – brengt enkele functies van Premium terug naar de gratis YouTube-versie op je iPhone, iPad en Mac. Eenmaal geactiveerd in ‘Instellingen>Safari>Extensies’ vervangt Vinegar de YouTube-videospeler in de browser door een standaard Safari-videospeler met extra voordelen. Zo verdwijnen de reclame’s van video’s en kun je gebruikmaken van de picture-in-picture modus – een klein videovenster buiten Safari dus. Ook is het mogelijk om alleen de geluidsstream op de achtergrond af te spelen.

Ten slotte kan YouTube bij deze standaardvideospeler het drukken op de play- en pauze-knop niet monitoren, waardoor je je gegevens dus ook iets meer voor Google beschermt.

Een abonnement op YouTube Premium kost € 11,99 per maand. Vinegar is een eenmalige aankoop van slechts € 1,99. Mogelijk gaat YouTube op een gegeven moment maatregelen nemen om ervoor te zorgen dat de app niet meer werkt, maar tot die tijd heb je er vast heel veel profijt van gehad.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar