Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Teufel Bamster XS: neem je speaker mee naar buiten!

Auteur: iCreate
0 reacties


Lees verder na de advertentie

Eindelijk! Het wordt deze week écht zomer. Tijd om lekker buiten te zitten: in de tuin, op de camping of ergens aan het water. Liefst met wat zomerse muziek erbij. Stream je eigen muziek-collectie of nummers van Apple Music en Spotify vanaf je smartphone naar een speaker als de Teufel Bamster XS.

Teufel Bamster XS

Vers uit de verpakking

De Bamster XS wordt geleverd in een net doosje waar ook alle accessoires slim in verpakt zitten. Misschien iets te slim zelfs, want het stukje rubber en de stof die je eronder ziet lijken bij de verpakking te horen. Dit zijn echter een extra ‘voetje’ tegen ongewenste trillingen en een handig weggestopt draagzakje. Verder krijg je er een karabijnhaak bij voor aan de draagzak, een audiokabel en een usb-laadkabel. Behoorlijk compleet dus, je hebt enkel nog een rondslingerende lader of vrij usb-poort nodig om de speaker op te laden.

Zo bedien je de Teufel Bamster XS

Met de 3,5mm-audiokabel of via bluetooth koppel je de speaker aan een apparaat. Sluit je beide aan, dan kun je er met de ronde knop aan de bovenzijde tussen wisselen. Druk links of rechts op de ring rond die knop om het volume te regelen. Bluetooth afspelen pauzeer of hervat je met de ronde knop, verder vind je aan de zijkant nog een aan-uitknop. Maar heeft de Bamster een kwartier niets te doen, dan gaat hij vanzelf uit om de accu te sparen.

Keurig design en geluid


kooptip


De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil


De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil

• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

Het is een kwestie van smaak, maar de Bamster ziet er goed afgewerkt en niet goedkoop uit. Het formaat past zelfs nog in een broekzak. In de draagzaak ergens aan haken werkt ook prima en de constructie is stevig genoeg om je geen zorgen te maken over beschadiging.
De Teufel Bamster XS heeft zijn eigen (klasse D) versterker ingebouwd, dus je kunt het volume onafhankelijk van de bron regelen. En dat gaat flink hard voor zo’n kleine speaker, zonder overdreven vervormingen. Vreemd genoeg lijkt het volume via bluetooth zelfs nog harder te kunnen dan via een kabeltje.

Prima speaker voor een prima prijs

Er zijn portable speakers met beter geluid, maar die zijn (flink) duurder en groter. De Teufel Bamster XS is een prima portable speaker, die je gemakkelijk meeneemt. Hij kan heel hard, maar klinkt het best op een wat relaxter volume, voor als je bijvoorbeeld met wat vrienden in de tuin zit. Daar kun je dan behoorlijk lang zitten, want op zo’n volume houdt de Bamster het gemakkelijk 10 uur vol na een laadbeurt. In combinatie met de prijs van acht tientjes en de complete levering maakt dat de Bamster XS een prima keuze. Je koopt hem voor 79,95 euro via de website van Teufel.