Terug naar Smart Pet Feeder: voer je huisdier via de iPhone
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Reviews

Smart Pet Feeder: voer je huisdier via de iPhone

Door Daan Jeuken4 oktober 2015 10:553 min. leestijd0

De maatschappij krijgt het drukker en drukker en dan is er steeds minder tijd voor leuke dingen, zoals huisdieren. Mensen met onregelmatig werk kiezen bewust niet meer voor een hond of kat – dat is wel zo fair naar de dieren toe. Maar ook mensen die wel een hond of kat hebben, ontkomen er niet aan dat ze soms afwezig zijn, onverwacht later komen of een keer een weekendje weg willen. Je zou dan de voerbak kunnen vullen voor het hele weekend, maar sommige beestjes eten dan alles in één keer op. Voor al die momenten is er de Smart Pet Feeder.

Smart Pet Feeder

Voerbak bedienen met een app

De Smart Pet Feeder is een voerbak, die je kunt bedienen met een app. Het apparaat en de app zijn afkomstig uit China, wat je onder andere merkt aan de zo nu en dan krom-Engelse beschrijving en de app waarin je verdwaalde Chinese tekens tegenkomt. Na een tijdje stoeien met de handleiding en app (die het niet altijd met elkaar eens zijn) lukt het om de voerbak in je wifi-netwerk te hangen en dan kan de pret beginnen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Kijk wat je kat of hond uitvreet

Je gooit boven in de Pet Feeder het voer – het apparaat is zo groot dat je er voor een kat wel een half-jaar-voorraad in kunt doen. Daarna kun je via de app je hond, kat of konijn handmatig voeren of instellen dat er op maximaal vier gezette tijden per dag een bepaalde hoeveelheid voedsel wordt uitgedeeld. Zo heeft je beestje altijd genoeg te eten en schranst hij of zij zich niet in één keer vol. Als klap op de vuurpijl zit er ook nog een camera op de Feeder, zodat je kunt kijken wat je beest uitvreet (mits die zich in het zicht van de camera begeeft).

Smart Pet Feeder werkt maar heeft ook nadelen

De Smart Pet Feeder is zo’n typisch geinig Chinees product waarvan het idee erg leuk is, dat in feite ook prima werkt, maar waaraan toch ook wel wat nadelen kleven. Ten eerste heb je een gigantische, niet heel fraaie, voerbak die altijd aan de stroom moet hangen. Ten tweede kijkt de camera alleen recht naar voren, dus het is puur toeval als je je beestje ziet. Ten derde mis je voortaan het voermoment van je huisdieren – zeker bij veel katten is dit toch dé bindende factor tussen dier en baasje. Als voeren al automatisch gaat, waar heeft de poes dan nog een baasje voor nodig?

De Smart Pet Feeder kost €169 en is te koop bij diergedrag.nl.

Plus
  • Op afstand voeren
  • voeding doseren op gezette tijden
Min
  • Lelijk lomp ding
  • moet continu aan de stroom
  • installeren is een puzzel
Korting op veel Apple-producten tijdens de Lentedeals bij Amac

Korting op veel Apple-producten tijdens de Lentedeals bij Amac

• Actie loopt t/m 2 april
• Zowel online als in de Amac winkels

Door Daan Jeuken

Voormalig Brand Manager iCreate. Maar kan het toch niet laten om zo nu en dan over Apple te blijven schrijven.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar