Terug naar Secret Mission – The Forgotten Island
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Reviews

Secret Mission – The Forgotten Island

Door Redactie iCreate5 juli 2011 09:542 min. leestijd0

Ontwikkelaar: Big Fish Games. Prijs: €1,99

Wetenschappers werken zich in games of films altijd in de nesten. Zo ook in Secret Mission – The Forgotten Island. Je speelt de rol van Chanel Flores en bent op weg naar mysterieus eiland in de Bermudadriehoek als je vliegtuig het ineens af laat weten. Een parachutesprong later bevind je je op het eiland en moet je vanuit een eerste persoonsperspectief het eiland verkennen en allerlei puzzels oplossen. Het duurt niet lang voordat je je echt op een onbewoond eiland waant, want iedere locatie is zeer gedetailleerd en kleurrijk.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Puzzels in overvloed
De game draait om het vinden van zeven magische kristallen, die je natuurlijk niet zomaar ergens op het strand vindt. Nee, voordat je zo’n kristal in handen krijgt moet je eerst (in de stijl van Monkey Island) voorwerpen gaan verzamelen, combineren en gebruiken. Af en toe is de logica in deze puzzels ver te zoeken, dus het slimste is om overal op te klikken en zoveel mogelijk uit te proberen. Kom je vast te zitten, dan krijg je een hint die je meestal meteen verder helpt. Gebruik deze hints niet te vaak, want ze kunnen ervoor zorgen dat alle uitdaging in de game verdwijnt.

Minigames
Naast de puzzels zijn er minigames, waarin je je bijvoorbeeld door een doolhof moet navigeren of een schuifpuzzel moet oplossen. Ze zorgen voor de nodige afwisseling en zijn leuk en uitdagend en dat maakt het vervelend er maar vijftien van in het spel zitten. Met extra minigames had Secret Mission punten kunnen scoren, maar nu blijft het een gemiste kans. Desondanks is Secret Mission een leuke, toegankelijke avonturengame die je zeker een avond bezig zal houden.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar