Terug naar Samsung Portable SSD T7 Touch: SSD met vingerafdrukscanner
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Reviews

Samsung Portable SSD T7 Touch: SSD met vingerafdrukscanner

Door Terry Stooker2 juni 2021 17:102 min. leestijd0

Als je voor snelheid gaat in een (externe) harde schijf, dan kom je bij een SSD uit. Dit is een harde schijf die in tegenstelling tot de ouderwetse harde schijf geen bewegende onderdelen heeft. Hierdoor is een SSD snel, schokbestendig en superlicht. De ene SSD is de andere niet, echter. In deze review bespreken we de Samsung Portable SSD T7 Touch.

Samsung T7 Touch Portable SSD

Samsung Portable SSD T7 Touch

De T7 Touch van Samsung is twee keer zo snel als zijn voorganger de T5, die op zijn beurt weer vijf keer zo snel is als een ouderwetse harde schijf. Even een aantal bestanden overzetten met een grootte van meer dan een gigabyte is gebeurd voordat je drie keer met je ogen kunt knipperen. Vervolgens ontkoppel je de T7 en stop je hem in je broekzak. Niet alleen bij wijze van spreken, want deze SSD is niet groter dan een bankpas en zo dun als een potlood.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• Krijg tot €325 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Vingerafdruk

De T7 Touch beschikt daarnaast over een vingerafdrukscanner. Je kunt vijf verschillende afdrukken opslaan. Vervolgens is de T7 alleen te gebruiken als die ontgrendeld wordt door de bezitter(s) van de juiste vingerafdruk(ken). Om deze beveiliging te activeren, moet je wel eerst een meegeleverd programmaatje op je Mac zetten. Dit is in principe zo gedaan en wijst zich vervolgens vanzelf. Pro-tip: houd je vingerafdruk bij het koppelen al op de scanner, zodat de app niet telkens onnodig opstart.

Hebben we dan helemaal niets aan te merken op de T7 Touch? Oké, het kabeltje had langer mogen zijn. En stof- en waterbestendigheid was een leuke extra geweest. Maar dat we echt moeten muggenziften voor minpunten geeft al aan dat dit een uitstekende SSD is.

iCreate 143
iCreate 143
De ultieme Apple-koopgids

 

Plus
  • Razendsnel
  • Handig formaat
  • Veilig
Min
  • Het kabeltje is wat aan de korte kant
Bestel deze SSD
De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar