Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Review: TwelveSouth HoverBar 3

Auteur: Sven Lamers
0 reacties

TwelveSouth HoverBar


Lees verder na de advertentie

Wat is het eerste waar je aan denkt bij Ikea? Mooi design? Check! Slim bedacht? Check! Voordelige prijs? Check! Zelf in elkaar draaien? Check! In dat opzicht had de HoverBar 3 van TwelveSouth ook van de Ikea kunnen zijn. Alleen laten we dat stukje over de prijs dan maar weg.

Geen standaard standaard

Je zou kunnen zeggen dat de derde uitvoering van de HoverBar gewoon een standaard is voor de iPad, maar hiermee doe je hem geen eer, hij is zoveel meer. Het bedrijf noemt het zelf een aanpasbare arm voor je iPad. Maar voordat je zo ver bent, moet je de HoverBar eerst zelf in elkaar knutselen. Gelukkig is dat sneller gepiept dan bij een Billy Boekenkast – zelfs je redacteur met twee linkerhanden was binnen tien minuten klaar.

Daarna hoef je alleen nog te beslissen of je de HoverBar verticaal of horizontaal wilt vastmaken en de klem waaraan de arm hangt op de juiste manier vastmaken. Dat kan bijvoorbeeld op de standaard van een iMac (alle modellen, behalve de nieuwe 21,5-inch) of op een bureau, aanrecht of rek. Vervolgens plaats je je iPad erop. Die ‘zweeft’ dan veilig in je kamer en je kunt de arm van de HoverBar vrij bewegen. Alleen jammer dat je bij het verplaatsen van de HoverBar een (meegeleverd) inbussleuteltje nodig hebt. Overigens, als leuke gimmick zit er bij de HoverBar nog een ministandaard, de Sidekick. Praktisch voor onderweg.

Conclusie

In de HoverBar passen alle modellen iPads, behalve de eerste generatie, en de toepassingen zijn eindeloos: boven je bed als televisie, op een lessenaar voor je presentatie of als tweede scherm van je iMac. Blijft alleen nog de vraag of je dat 100 euro waard is.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Prijs: € 99,99

Pluspunten

  • Mooi design
  • Praktisch
  • Mogelijkheden zijn eindeloos

Minpunten

  • Klem wordt altijd vastgeschroefd
  • Beetje prijzig