Terug naar Review: TwelveSouth HoverBar 3
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Reviews

Review: TwelveSouth HoverBar 3

Door Sven Lamers7 augustus 2014 16:242 min. leestijd0

TwelveSouth HoverBar

Wat is het eerste waar je aan denkt bij Ikea? Mooi design? Check! Slim bedacht? Check! Voordelige prijs? Check! Zelf in elkaar draaien? Check! In dat opzicht had de HoverBar 3 van TwelveSouth ook van de Ikea kunnen zijn. Alleen laten we dat stukje over de prijs dan maar weg.

Geen standaard standaard

Je zou kunnen zeggen dat de derde uitvoering van de HoverBar gewoon een standaard is voor de iPad, maar hiermee doe je hem geen eer, hij is zoveel meer. Het bedrijf noemt het zelf een aanpasbare arm voor je iPad. Maar voordat je zo ver bent, moet je de HoverBar eerst zelf in elkaar knutselen. Gelukkig is dat sneller gepiept dan bij een Billy Boekenkast – zelfs je redacteur met twee linkerhanden was binnen tien minuten klaar.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Daarna hoef je alleen nog te beslissen of je de HoverBar verticaal of horizontaal wilt vastmaken en de klem waaraan de arm hangt op de juiste manier vastmaken. Dat kan bijvoorbeeld op de standaard van een iMac (alle modellen, behalve de nieuwe 21,5-inch) of op een bureau, aanrecht of rek. Vervolgens plaats je je iPad erop. Die ‘zweeft’ dan veilig in je kamer en je kunt de arm van de HoverBar vrij bewegen. Alleen jammer dat je bij het verplaatsen van de HoverBar een (meegeleverd) inbussleuteltje nodig hebt. Overigens, als leuke gimmick zit er bij de HoverBar nog een ministandaard, de Sidekick. Praktisch voor onderweg.

Conclusie

In de HoverBar passen alle modellen iPads, behalve de eerste generatie, en de toepassingen zijn eindeloos: boven je bed als televisie, op een lessenaar voor je presentatie of als tweede scherm van je iMac. Blijft alleen nog de vraag of je dat 100 euro waard is.

Prijs: € 99,99

Plus
  • Mooi design
  • Praktisch
  • Mogelijkheden zijn eindeloos
Min
  • Klem wordt altijd vastgeschroefd
  • Beetje prijzig
De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Sven Lamers

Brand Manager iCreate. Onthult alle technische Apple-geheimen, maar vindt het net zo leuk om films en foto's te bewerken.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar