Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Review: Serenity ~ the relaxation app

Auteur: iCreate
0 reacties


Lees verder na de advertentie

Je hebt je grandioos verslapen, het brood blijkt op te zijn en je mist de bus. En dan besluiten je collega’s ook nog dat het vandaag écht een dag is voor ABBA-muziek. De hoogste tijd om het relax-appje Serenity te gaan testen. Word je daar nu echt zen van?

In Serenity vind je zes bladzijdes met in totaal dertig kalmerende filmpjes. Van slaperige kittens, wuivende zonnebloemvelden tot lekker frisse regenbuitjes. Het ziet er allemaal even prachtig uit. Ook in de geluiden bij de filmpjes kun je je volledig laten onderdompelen. Dus ondanks de prachtige beelden: doe je ogen dicht en snoezen maar. De app bevat een timer, die perfect werkt als je de geluiden wilt gebruiken om lekker bij in slaap te vallen.

Sluit je de app af terwijl er nog een filmje draait, dan blijft het geluid spelen op de achtergrond. Heb je thuis een AirPlay-apparaat staan, dan kun je de geluiden en eventueel de beelden daar naartoe laten streamen. Wat we jammer vinden, is dat de app niet universeel is: je zult de iPad- en de iPhone-versie dus los van elkaar aan moeten schaffen, terwijl de inhoud verder identiek is. Verder doet deze app ons gapen. En voor een relax-app is dat alleen maar een pre.

iPhone | € 0,79 | tap tap tap | 4+ | v.1.0 | 238MB


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt