Terug naar Review: PhotoZoom Pro 6
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Reviews

Review: PhotoZoom Pro 6

Door Redactie iCreate27 november 2014 10:202 min. leestijd0

Mensen die graag creatief zijn met plaatjes zullen deze situatie wel herkennen: je hebt eindelijk, met veel pijn en moeite, de perfecte afbeelding gevonden, maar dan blijkt die helaas veel te klein om er iets mee te kunnen doen. Voor dit soort problemen bestaan er gelukkige speciale programma’s zoals PhotoZoom Pro 6.

PhotoZoom Pro 6

Kleine plaatjes groter maken

De software bevat een speciaal algoritme dat de absolute lijnen en vormen in afbeeldingen kan uitrekenen. Eerst detecteert het programma hoe het plaatje eruitziet, daarna rekent het uit hoe de lijnen erin zijn opgebouwd en op basis van die resultaten bouwt hij een nieuwe afbeelding op in een groter formaat. Print je regelmatig grote afbeeldingen uit? Dan kunnen we PhotoZoom Pro 6 van harte aanbevelen: de software is vrij simpel en de resultaten zijn indrukwekkend, ook al lukt natuurlijk niet altijd alles.

De iPhone 13 nu tot €393 voordeel!

De iPhone 13 nu tot €393 voordeel!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Prijzig

Er zijn echter twee minpunten. Ten eerste is de prijs, voor een programma dat je niet iedere dag nodig hebt, aan de hoge kant. Dus we raden je aan om óók te kijken naar PhotoZoom Classic 6, de consumentenversie voor 69 euro. Ten tweede vinden we het een beetje raar dat dit ‘nieuwe programma’ nog niet geoptimaliseerd is voor Yosemite. Zelfs als Mavericks-programma oogt PhotoZoom Pro 6 erg ouderwets. Aan de andere kant: dit programma koop je vooral voor de techniek. Niet voor niets kun je het ook gebruiken als plug-in voor Photoshop CC.

Prijs: € 169

Plus
  • Werkt snel en vlot
  • Komt inclusief plug-in voor Photoshop CC
Min
  • Verouderde interface
  • Nog niet geoptimaliseerd voor Yosemite
De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar