Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac ūü§Ė
Cover van

Review: PhotoZoom Pro 6

Auteur: iCreate
0 reacties


Lees verder na de advertentie

Mensen die graag creatief zijn met plaatjes zullen deze situatie wel herkennen: je hebt eindelijk, met veel pijn en moeite, de perfecte afbeelding gevonden, maar dan blijkt¬†die helaas veel te klein om er iets mee te kunnen doen. Voor dit soort problemen bestaan er gelukkige speciale programma’s zoals PhotoZoom Pro 6.

PhotoZoom Pro 6

Kleine plaatjes groter maken

De software bevat een speciaal algoritme dat de absolute lijnen en vormen in afbeeldingen kan uitrekenen. Eerst detecteert het programma hoe het plaatje eruitziet, daarna rekent het uit hoe de lijnen erin zijn opgebouwd en op basis van die resultaten bouwt hij een nieuwe afbeelding op in een groter formaat. Print je regelmatig grote afbeeldingen uit? Dan kunnen we PhotoZoom Pro 6 van harte aanbevelen: de software is vrij simpel en de resultaten zijn indrukwekkend, ook al lukt natuurlijk niet altijd alles.

Prijzig

Er zijn echter twee minpunten. Ten eerste is de prijs, voor een programma dat je niet iedere dag nodig hebt, aan de hoge kant. Dus we raden je aan om √≥√≥k te kijken naar PhotoZoom Classic 6, de consumentenversie voor 69 euro. Ten tweede vinden we het een beetje raar dat dit ‚Äėnieuwe programma‚Äô nog niet geoptimaliseerd is voor Yosemite. Zelfs als Mavericks-programma oogt PhotoZoom Pro 6 erg ouderwets. Aan de andere kant: dit programma koop je vooral voor de techniek. Niet voor niets kun je het ook gebruiken als plug-in voor Photoshop CC.


kooptip


De iPhone 15 nu tot ‚ā¨7,50 korting per maand op je bundel!


De iPhone 15 nu tot ‚ā¨7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

Prijs: ‚ā¨ 169

Pluspunten

  • Werkt snel en vlot
  • Komt inclusief plug-in voor Photoshop CC

Minpunten

  • Verouderde interface
  • Nog niet geoptimaliseerd voor Yosemite