Terug naar Review: Parallels Desktop 10
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Reviews

Review: Parallels Desktop 10

Door Redactie iCreate15 januari 2015 10:002 min. leestijd0

Ben je van Windows overgestapt naar Mac? Dan zal het gebruiksgemak van OS X je waarschijnlijk tot tevredenheid stellen, maar het kan zijn dat er nog een aantal Windows-programma’s zijn waar geen Mac-versie van beschikbaar is. Dat hoeft geen probleem te zijn, want met Parallels Desktop draai je Windows gewoon op je Mac.

Parallels Desktop

Zonder Windows

Behalve een testversie van 90 dagen is Windows niet inbegrepen, het besturingssysteem moet je dus zelf aanschaffen. De nieuwste versie van Parallels Desktop (10) maakt het draaien van Windows op je Mac nog interessanter, omdat je ermee in Windows de functies van Yosemite kunt gebruiken.

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

iCloud Drive, iMessage en Handoff

Zo wordt er ondersteuning geboden door iCloud Drive, iMessage, het delen van bestanden uit Windows en zelfs Handoff! Ben je in Windows op het internet aan het surfen in Internet Explorer en kom je een telefoonnummer tegen? Rechtsklik er dan op om te bellen met je iPhone, dankzij de Continuïteit-opties van Yosemite. Wat Parallels Desktop 10 al helemaal tof maakt, is dat het programma altijd op de achtergrond kan draaien. Windows-programma’s werken dan tegelijk naast programma’s van OS X en zijn perfect in het systeem geïntegreerd.

Parallels Desktop Mac

Schakelen

Na de installatie draai je Windows op net zo’n prettige manier als OS X. Heb je in Windows aan een Word-bestand gesleuteld en wil je verder werken op je Mac in Pages? Sleep dan het bestand naar de virtuele machine in het Dock. Daarnaast schakel je dankzij het nieuwe Parallels Desktop Control Center erg snel tussen de virtuele machines die jij op je Mac hebt geïnstalleerd. Kortom: met Parallels Desktop 10 draai je Windows met de gebruiksgemakken van OS X.

Prijs: € 79,99 (exclusief Windows-licentie)

Plus
  • Windows bedienen vanuit het Dock
  • Snel schakelen tussen Windows en OS X
Min
  • Behalve Outlook geven Windows-apps geen meldingen in Berichtencentrum
De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• Krijg tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar