Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Review: Magic Puzzles van Anne Geddes

Auteur: iCreate
0 reacties


Lees verder na de advertentie

Magic Puzzles: Anne GeddesEen baby’tje ligt met opgetrokken beentjes op een steen en drie kleine kleutertjes zitten, met een zonnebloem op hun hoofd, in een bloempot. Zielig? Niet als je het Anne Geddes vraagt. Zij staat bekend om haar mierzoete babyfoto’s en sinds kort heeft ze die foto’s in een app verwerkt: Magic Puzzles Anne Geddes.

Moeilijk
De app opent met een baby’tje dat op een ei ligt te slapen en wanneer je op ‘Play’ klikt kom je op een scherm terecht waarin je uit acht puzzels kunt kiezen, allen in de onvervalste Anne Geddes-stijl. De app biedt de mogelijkheid om een moeilijkheidsgraad aan te geven en het niveau wordt bepaald aan de hand van het aantal puzzelstukjes. Moeilijker dan 288 stukjes per puzzel wordt de app niet, dus de uitdaging is ver te zoeken als je puzzels gewend bent van duizend stukjes of meer.

Tureluurs
Een puzzel oplossen doe je door de puzzelstukjes die rechts van het scherm in een balk staan, naar het lege veld aan de linkerkant te slepen. Heb je puzzelstukjes op de juiste manier aan elkaar gelegd, dan hoor je een bevestigend geluidje. Tijdens het oplossen van de puzzel speelt op de achtergrond een pianomuziekje dat zich iedere 20 seconden herhaalt (ja, we hebben het getimed!) en waar we na het maken van één puzzel al helemaal tureluurs van worden.

Zoet
Wie geen genoeg kan krijgen van de babyfoto’s van Anne Geddes (en alles wat ermee te maken heeft) kan niet zonder deze app. Maar ben je een fervent puzzelaar en zoek je een uitdagende puzzel-app, dan kun je deze zoete Anne Geddes-puzzel maar beter overslaan.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

iPad | Gratis | XIMAD Inc. | 4+ | v.1.0 | 12,8MB

Magic Puzzles: Anne Geddes