Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
reviews iPhone

Review: iFlirt

Auteur: iCreate
0 reacties


Lees verder na de advertentie

‘Geloof jij in liefde op het eerste gezicht? Of moet ik nog eens langslopen?’ Als dit je beste openingszin is, dan heb je misschien wat hulp nodig bij het versieren. En laten we eerlijk zijn: iedereen vindt het moeilijk om een gesprek te beginnen met een onbekende. Om het allemaal wat eenvoudiger te maken tovert iFlirt je iPhone om in een database met openingszinnen en flirttips.

Klinkt handig, maar jammer genoeg bevat de app veel te weinig openingszinnen en tips om echt nuttig te zijn. Zo heb je in de categorie humor slechts de keuze uit drie verschillende zinnetjes. Veel te weinig, want dit zorgt ervoor dat je na een minuut niets meer te zeggen hebt. Helaas is ook het niveau dramatisch: ‘Heb jij een scheetje gelaten? Want je hebt me weggeblazen’ is slechts één voorbeeld. Gelukkig zijn de flirttips zijn wat interessanter, omdat ze je leren een gesprek gaande te houden op een creatieve manier. Jammer genoeg kun je leuke suggesties niet opslaan als favoriet, waardoor je ze steeds opnieuw moet zoeken.

Het leukste onderdeel zijn de datingtips, omdat die ervoor zorgen dat je een leuk idee krijgt voor een spectaculaire of romantische avond. Toch ben je al snel door de suggesties heen en zul je moeten wachten totdat er nieuwe zinnen en tips beschikbaar komen via een update. Het gebrek aan content zorgt er uiteindelijk voor dat we iFlirt eigenlijk alleen kunnen aanraden als je al verkering hebt en heel af en toe inspiratie nodig hebt voor een leuke avond uit of thuis.


kooptip