Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
reviews iPhone 4

Review: iBottleopener (+ weggeefactie)

Auteur: iCreate
22 reacties


Lees verder na de advertentie

Op de iCreate-redactie komen zoveel geinige, handige en absurde gadgets voorbij – we kunnen ze niet allemaal in het magazine behandelen. Gelukkig hebben we op icreatemagazine.nl alle ruimte.

Product: iBottleopener

Wat is het?: Een iPhone-hoesje met in de achterzijde een opener voor flessendoppen.  De iBottleopener is matzwart en bestaat uit twee delen: een groot deel waar je de iPhone 3G(S) in schuift en een klein deel dat het hoesje afsluit. Hij heeft uitsparingen voor de power-, en volumeknoppen, camera, hoofdtelefoonaansluiting en de dockconnector. De opener zorgt voor een bobbel op de achterkant en helaas ontbreekt een screenprotector.

Is het wat?: Een flesopener op een iPhone-hoesje is je reinste onzin, maar we zien de humor er wel van in. Je krijgt ongetwijfeld bekijks als je tijdens een feestje de flesjes ontdopt met je iPhone. Het hoesje is ook degelijk genoeg om je iPhone te beschermen bij het dagelijks gebruik.


kooptip

Ik ben echter niet helemaal gelukkig met de uitwerking van het opener-idee. De opener zit in de achterzijde van het hoesje verwerkt en dat maakt de iBottleopener nogal dik. Dat is nergens voor nodig, want de flesopener aan m’n sleutelhanger is niets meer dan een gebogen staafje metaal. Had zo’n opener in de zijkant van een hoesje verwerkt voor een iBottleopener zonder ‘bierbuik’.

Samenvattend: Zie jij de lol in van een iPhone-hoesje met flesopener, dan is dit een goede koop. Het hoesje is namelijk zo degelijk dat je hem alle dagen kunt gebruiken en niet alleen de avonden waarop je voor iedereen het bierflesje ontdopt.

De iBottleopener kost € 22,95 en is op dit moment alleen beschikbaar voor de iPhone 3G/3GS. Een versie voor de iPhone 4 verschijnt over circa twee maanden, aldus de leverancier.

We mogen één iBottleopener weggeven! Reageer op dit bericht: vertel ons je favoriete drankje. Deadline: zondag 13 maart 23:59 uurbeëindigd