Terug naar Review: iBottleopener (+ weggeefactie)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Reviews

Review: iBottleopener (+ weggeefactie)

Door Redactie iCreate11 maart 2011 15:012 min. leestijd22

Op de iCreate-redactie komen zoveel geinige, handige en absurde gadgets voorbij – we kunnen ze niet allemaal in het magazine behandelen. Gelukkig hebben we op icreatemagazine.nl alle ruimte.

Product: iBottleopener

Wat is het?: Een iPhone-hoesje met in de achterzijde een opener voor flessendoppen.  De iBottleopener is matzwart en bestaat uit twee delen: een groot deel waar je de iPhone 3G(S) in schuift en een klein deel dat het hoesje afsluit. Hij heeft uitsparingen voor de power-, en volumeknoppen, camera, hoofdtelefoonaansluiting en de dockconnector. De opener zorgt voor een bobbel op de achterkant en helaas ontbreekt een screenprotector.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Is het wat?: Een flesopener op een iPhone-hoesje is je reinste onzin, maar we zien de humor er wel van in. Je krijgt ongetwijfeld bekijks als je tijdens een feestje de flesjes ontdopt met je iPhone. Het hoesje is ook degelijk genoeg om je iPhone te beschermen bij het dagelijks gebruik.

Ik ben echter niet helemaal gelukkig met de uitwerking van het opener-idee. De opener zit in de achterzijde van het hoesje verwerkt en dat maakt de iBottleopener nogal dik. Dat is nergens voor nodig, want de flesopener aan m’n sleutelhanger is niets meer dan een gebogen staafje metaal. Had zo’n opener in de zijkant van een hoesje verwerkt voor een iBottleopener zonder ‘bierbuik’.

Samenvattend: Zie jij de lol in van een iPhone-hoesje met flesopener, dan is dit een goede koop. Het hoesje is namelijk zo degelijk dat je hem alle dagen kunt gebruiken en niet alleen de avonden waarop je voor iedereen het bierflesje ontdopt.

De iBottleopener kost € 22,95 en is op dit moment alleen beschikbaar voor de iPhone 3G/3GS. Een versie voor de iPhone 4 verschijnt over circa twee maanden, aldus de leverancier.

We mogen één iBottleopener weggeven! Reageer op dit bericht: vertel ons je favoriete drankje. Deadline: zondag 13 maart 23:59 uurbeëindigd

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 4
Bekijk dit dossier

22
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Bas
Lezer
Bas

Bier.

William
Lezer
William

Haha, functioneel is anders maar cool is het wel. Ideaal om zo nu en dan een paar La Trappe Quadruppel trappistjes mee te openen!

Emile
Lezer
Emile

Een mooi koud Heineken biertje die op de zelfde manier is opengemaakt als in de reclame: al rolschaatsend op slechts één been met de linker arm op de rug. Bitterbal erbij en Genieten!

Sjors
Lezer
Sjors

Nu pas kun je zeggen “met een iphone kun je alles…”

Sjors
Lezer
Sjors

Nu pas kun je zeggen “met een iphone kun je alles…”.Zels je Erdinger biertje openen.

David
Lezer
David

Ziet er een Geweldig verjaardagskado uit voor mijn maatje, Hiermee open je beslist en zonder moeite alle zware bieren zoals oa Gulden draak, waterloo, kasteelbier rouge,St Martin, Grimbergen phoenix, petrus, malheure, westfleteren en nog ander vloeibaar goud. Alles onder controle met de iphone opener(iphone not included). Heb er dorst van gekregen, proost. 😉

datorius
Lezer
datorius

Like this. misschien op een apple sapje te openen

Sjaak
Lezer
Sjaak

Witbier van Hoegaarden, zo lekker in het zonnetje. Grappig dingetje, helaas geen iPhone.

Arie Bakker
Lezer
Arie Bakker

Nu nog in Noorwegen en dan is er maar een echt biertje: het noordelijkst gebrouwen Mack bier. Komt uit Tromso. Alleen jammer dat ze Mac niet helemaal goed spellen. Skol!
(en morgen helaas weer naar NL terug 🙁 )

Melvin H
Lezer
Melvin H

Gewoon Coca-Cola!

Skip
Lezer
Skip

Nou doe mij maar lekker fanta!

uhm...
Lezer
uhm...

lekker spa blauwtje!

Suarez
Lezer
Suarez

Hoesje zonder smoesje! Je hebt je blikopener altijd bij je!

Nida
Lezer
Nida

Om eerlijk te zijn is het best een grappige gadget, ik gok het erop. mijn favo drankje is TADADADAMMM De fruitmix van de plaatselijke turkse winkel

Nida
Lezer
Nida

en ja daat heb je een opener voor nodig!

Jeffrey
Lezer
Jeffrey

Wat een geweldige uitvinding. Prima idee voor het openmaken van mijn flesje Heineken. En wat betreft mijn favoriete drankje, dat is toch echt een de Bols sour apple

Michael
Lezer
Michael

Dit is wat je noemt een echte ‘ i-Opener” !

Reinier
Lezer
Reinier

Douwe Egberts ijskoffie, Ice Mocha Latte. Heerlijke vloeistof.

Bennie
Lezer
Bennie

Lekker drankje?

Starbucks koffie! maar is zo,n eind vliegen. Maar wel lekker in de buurt van de I-Pad 2

Wilbert Kramer
Lezer
Wilbert Kramer

Een lekker Desperadosbiertje!

Tim
Lezer
Tim

Ideaal cadeau om weg te geven aan een van m’n ‘zuup’ vrienden
Geinig en goedkoop

Judith
Lezer
Judith

Favo drankje is een goede rode wijn, maar als ik een flesje wil openen, met mijn iPhone, dan zou het een flesje Desperados worden, met een ‘wedge’ sinaasappel, mjammie!! Laat de zomer maar weer komen!
P.s. kan trouwens wel een hoesje gebruiken, want heb mijn vinger bezeerd aan het randje, tijdens iéts te fanatiek Angry Birds-spelletje… 😉