Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
reviews

Review: Allerhande

Auteur: iCreate
0 reacties


Lees verder na de advertentie

Albert Heijn staat al een hele tijd in de App Store met Appie. Nu is ook hun kooktijdschrift Allerhande in app-vorm verkrijgbaar. Je vindt hierin recepten, productinformatie en kooktips. Als je Allerhande geïnstalleerd hebt, verschijnt hij automatisch in de Kiosk.

Open je de app, dan denk je aanvankelijk dat je te maken hebt met een simpele pdf-versie van het tijdschrift. Al snel blijkt dat de app gelukkig wel iets meer om het lijf heeft. Tik je in de inhoudsopgave of op een overzichtspagina op een gerecht, dan beland je meteen op de pagina met het bijbehorende recept. Aan sommige recepten zijn filmpjes toegevoegd die heel goed verduidelijken hoe je iets moet bereiden.

Vanuit de app heb je toegang tot de Receptenvinder. Dit is een database met daarin meer dan 10.000-recepten uit het Allerhande-archief. Je favoriete recepten kun je markeren met de hartjestoets. De ingrediënten die je nodig hebt, kun je op een boodschappenlijstje zetten. Al met al een heel praktische en goed doordachte app waar je honger van krijgt.kooptip

iPad | Gratis | Media Partners Group B.V. | 4+ | v.5.2 | 2,6MB