Terug naar App van de maand: Rain Rain
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
PremiumReviews

App van de maand: Rain Rain

Door Laura Grootaarts6 augustus 2021 11:002 min. leestijd1

In iOS 15 zit een kleine functie verstopt waar je een beetje zen van wordt: Achtergrondgeluiden. Je vindt ze op een plek waar je ze niet zou verwachten, namelijk via ‘Instellingen>Toegankelijkheid>Audio/Visueel>Achtergrondgeluiden’. Ze helpen je om te concentreren, te kalmeren of misschien zelfs om in slaap te komen. Ze verjagen de stilte, of helpen juist om storende geluiden te maskeren.


Premium

Verder lezen?

Al vanaf slechts €5,99 per maand heb je als abonnee toegang tot al onze premium-artikelen. Zo haal je gegarandeerd nog meer uit je Apple-producten!

Kies je abonnement >Al abonnee? Log hier in

Bij Apple is de keuze niet reuze: drie soorten ruis, plus oceaan-, regen- en stromend water-geluiden. De App Store bulkt van de apps die rustgevende geluiden produceren en onze favoriet is Rain Rain Sleep Sounds. En laat je niet weerhouden door dat ‘sleep’: ook in een kantoortuin brengen deze geluiden de nodige rust.

Rain Rain: talloze rustgevende geluiden

Rain Rain bevat honderden geluiden die een rustgevende werking hebben. Zelfs in de gratis versie van de app is de collectie al eindeloos. Zomaar een greep uit de geluiden: een snurkende Shih Tzu, een open haard, een zomerse regenbui, het getingel van een muziekdoosje. Bij sommige geluiden staat het labeltje ‘Mix’, en in dat geval worden er verschillende geluiden gecombineerd. Zo worden in de mix ‘Relaxing at Grandma’s’ zoete pianoklanken gemixt met het gekraak van een ouderwetse langspeelplaat.

Rain Rain

Ook zelf kun je twee of drie geluiden met elkaar combineren. Je kunt de geluiden dan onderling ook nog wat beter op elkaar afstemmen, door bijvoorbeeld het volume van het ene geluid wat hoger en dat van het andere wat lager te zetten. Bevalt een mix je enorm goed, dan kun je hem via het hartje toevoegen aan je favorieten. Zo maak je een mix die voor jou het best werkt. Hoef je daar in ieder geval niet van wakker te liggen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Tov
Lezer
Tov

👍🏻 😴