Terug naar Plantsome: zo overleven je planten het wél
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Reviews

Plantsome: zo overleven je planten het wél

Door Redactie iCreate10 juli 2020 08:492 min. leestijd0

Groene vingers: je hebt ze, je hebt ze niet, of … je speelt een beetje vals. Met Plantsome heb je een app-assistent om je groene metgezellen zo groen mogelijk te houden. Want laten we eerlijk zijn: water geven doen de meeste mensen op de bonnefooi, pas als de eerste gele of bruine bladeren verschijnen of de plant er moedeloos bij hangt en er weinig meer te reanimeren valt. Met Plantsome en de slimme tips van deze app moet dat dus verleden tijd zijn. Misschien ligt het ook aan het weer van de afgelopen tijd, maar onze tuin ziet er sinds we de app gebruiken al veel beter uit.

Plantsome

Plantsome: briljant voor je plant

In de app voeg je je planten toe en voer je informatie in zoals hoelang je hem al hebt, hoe groot hij is, hoeveel licht er op z’n bladeren landt en of je meldingen voor water geven (standaard aan) of voeding geven wilt krijgen. Geen idee wat voor een plant je voor je hebt? Stuur een foto door via de chat en hij wordt voor je geïdentificeerd. Dat werkte in onze test uitstekend. Als je plant nieuwe bladeren krijgt of wat last heeft van gekke vlekken of andere gebeurtenissen: loggen maar met tekst en foto’s. Later kun je altijd nog wel bij een expert terecht.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Bijzonder leuk in de app vinden we de kekke tekstjes. Het is geen saaie bibliotheek met je planten, maar meer een speelse tuin. Wanneer je een nieuwe plant toevoegt, heeft Plantsome het bijvoorbeeld over ‘een nieuwe groene amigo’. Precies onze humor, daar houden we van.

Voor de toekomst

In de toekomst krijgt de app nog een gevulde sectie over leren, ontdekken en een plantendokter. Vragen over je kamerplanten en tuinplanten stellen kan via de ‘vraag maar raak’-optie onder de Support-sectie in je profiel. En via de Vandaag-sectie valt er plantgerelateerde informatie te lezen voor tussen het planten verzorgen door.

Plus
  • Leuk design
  • Grappige teksten
Min
  • En weer een nieuwe hobby erbij
Download Plantsome
De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar