Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
reviews

Ockel Sirius A (Pro): veelzijdige pocket-PC

Auteur: iCreate
0 reacties
Ockel Sirius A


Lees verder na de advertentie

Windows. Het is geen woord dat iCreate-redacteuren dagelijks uit hun mond laten rollen. Toch prijzen we op deze pagina een Windows-apparaat aan.

Dit artikel is afkomstig uit Hot Stuff, de gadgetrubriek van iCreate magazine:

Ockel Sirius A minicomputer

Op de meeste scholen is het Windows-besturingssysteem nog altijd de standaard en er zijn nog altijd applicaties die alleen op Windows draaien. Heel vervelend als je alleen in het bezit bent van een – natuurlijk veel betere – Mac. Wat je dan kunt doen? De Ockel Sirius A aanschaffen, een minicomputer van het Nederlandse bedrijf Ockel.


kooptip

Ockel Sirius A

De 64-bit pocket-PC is zo klein dat hij in je zak past. Hij heeft een 6-inch scherm, vergelijk dat maar eens met de 5,8-inch van de iPhone X. Aan de 334 gram die het apparaatje weegt, til je je ook bepaald geen breuk. Hij is verkrijgbaar in Meteoor Grijs, Maan Zilver en Venus Goud.

Klein, geruisloos maar toch krachtig

Ondanks zijn bescheiden formaat, is hij wel even krachtig als een ‘gewone’ desktop-pc – en compleet geruisloos. Er is een reguliere versie met Windows 10 Home en een Pro-versie met Windows 10 Pro. Heb je die Windows-applicaties maar sporadisch nodig? Dan vermaakt die Sirius A je wel met films, games of je favoriete sirius … euh, series.

De Ockel Sirius A is te koop bij onder meer BCCbol.com en Informatique.