Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Van deze 5 apps worden we inmiddels nostalgisch

Auteur: iCreate
0 reacties
Nostalgie apps

Er zijn veel apps waar we ooit geen genoeg van kregen, maar die inmiddels vooral nostalgie oproepen. Denk maar aan games die jaren geleden populair waren, of apps die inmiddels overbodig zijn. Heb jij ook goede herinneringen aan de volgende vijf apps?

Teletekst

Nostalgie apps

Teletekst is nog steeds een van onze favoriete apps om snel het laatste nieuws te checken – zonder opsmuk. Verkeerd paginanummer ingevoerd? Dan zie je zelfs het testbeeld: oh nostalgie!

Beschikbaarheid: gratis, verkrijgbaar in de App Store.

Poolsuite FM

Nostalgie apps

Met radio-app Poolsuite FM maak je een reis naar de tijd toen Club Tropicana een hit was. Fun and sunshine, there’s enough for everyone – des te vreemder dat de app gemaakt is op de Schotse Hooglanden.

Beschikbaarheid: gratis, verkrijgbaar in de App Store.

RollerCoaster Tycoon Classic

Nostalgie apps

Pretparkjes bouwen met ouderwetse attracties, supersnelle achtbanen en poppetjes die over hun nek gaan: na een kwartiertje vergeet je hoe kneuterig het er allemaal uitziet en wil je RollerCoaster Tycoon Classic eindeloos spelen.

Beschikbaarheid: € 6,99, verkrijgbaar in de App Store, biedt in-app aankopen.

Hipstamatic

Hipstamatic

Nu de iPhone (bijna) in staat is om perfecte foto’s te maken, zijn analoge foto’s met foutjes weer helemaal hip. Met ­Hipstamatic geef je foto’s weer een rommelige zweem zoals in de jaren zeventig.

Beschikbaarheid: € 2,99, verkrijgbaar in de App Store, biedt in-app aankopen.

WidgetPod

Widgetpod

Er zijn ook wat apps die juist een vleugje nostalgie naar je scherm brengen, waaronder WidgetPod. Hiermee maak je een Spotify- of Apple Music-widget in de vorm van een langspeelplaat. Zelfs de naald ontbreekt niet!

Beschikbaarheid: gratis, verkrijgbaar in de App Store, biedt in-app aankopen.