Terug naar Moodistory: houd je humeur in de gaten met deze mood tracker
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Reviews

Moodistory: houd je humeur in de gaten met deze mood tracker

Door Sven Lamers26 maart 2020 16:292 min. leestijd0

In de App Store zijn talloze apps te vinden waarmee je een dagboek bij kunt houden. Logisch, want je iPhone heb je altijd bij de hand en zo kun je op ieder moment je dagboek laten weten hoe het met je gaat en wat je hebt meegemaakt. Met de app Moodistory wordt dat proces nog meer gestroomlijnd.

moodistory

Moodistory: dagboek met statistiekjes

Een nieuwe aantekening gebeurt in maar drie stappen en neemt weinig tijd in beslag. Je algemene stemming geef je met behulp van zelf te bepalen niveaus aan. Daarna laat je weten wat je net gedaan hebt, bijvoorbeeld gerelaxt of het huis gepoetst. Veel categorieën zijn standaard ingebouwd, maar je voegt gemakkelijk nieuwe toe. Ten slotte voeg je eventueel nog notities en je locatie toe. Je mag meerdere aantekeningen per dag maken, desgewenst krijg je hier ook herinneringen voor.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

moodistory jaar in pixels

Het leukste onderdeel van Moodistory zijn de statistieken. Hiermee breng je je gemiddelde stemming voor een tijdsperiode in kaart, laat je wisselende stemmingen weergeven of juist de meest positieve en negatieve gebeurtenissen. Bovendien zijn er verschillende agenda-weergaven waarbij je stemming als kleur wordt afgebeeld. Via de Deel-knop kun je deze statistieken naar andere apps doorsluizen of als pdf exporteren. Laatstgenoemde is handig wanneer je de app als begeleiding en hulpmiddel voor een psychotherapie gebruikt.

Positief is ook het privacy-beleid van Moodistory: niets gaat zonder toestemming naar de cloud en je gegevens kun je beschermen met Face of Touch ID. Een klein minpuntje is de integratie met iOS. Zo ontbreekt op dit moment nog Siri-ondersteuning en een widget. Maar de ontwikkelaar is druk bezig met het updaten van de app, dus de kans is groot dat deze functies in een toekomstige versie worden toegevoegd.

Deze review stond in iets andere vorm in iCreate:

iCreate 143
iCreate 143
🎁 De ultieme Apple-koopgids
De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Volgende review
Teufel Cinedeck
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar