Terug naar LiteBit: rijk worden met Bitcoins
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Reviews

LiteBit: rijk worden met Bitcoins

Door Sven Lamers6 juli 2020 13:042 min. leestijd1

Bitcoins zijn nog steeds een enorme hype. Op dit moment is de koers relatief stabiel, maar nog niet zo lang geleden werden er vrijwel elke dag records verbroken. Op 1 januari 2017 was één Bitcoin bijvoorbeeld zo’n 750 euro waard, begin 2018 was dat bijna 15.000 euro. Terwijl we deze regels typen, staat één Bitcoin op zo’n 8500 euro. Het is natuurlijk risicovol om in Bitcoins te investeren – de waarde kan immers net zo snel weer dalen – maar als je een paar honderd euro kunt missen, maak je aardig kans om er meer uit te halen. Hoe hoe nou Bitcoins kopen? Uiteraard gewoon op de iPhone, bijvoorbeeld met de app van LiteBit.

LiteBit

Bitcoins kopen met LiteBit

LiteBit is een Nederlandse partij die met Bitcoins en andere zogeheten cryptovaluta handelt. Dat vinden we meteen wat betrouwbaarder dan een buitenlands bedrijf. Nadat je in de app een account hebt aangemaakt, koop je gemakkelijk via iDEAL je eerste (deel van een) Bitcoin of een andere digitale munt waar jij hoge stijgingen van verwacht. Een groot voordeel van LiteBit is dat je niet ingewikkeld een ‘wallet’ (portemonnee voor Bitcoins) op je Mac of iPhone hoeft te hebben, maar dat je je digitale geld gewoon bij LiteBit beheert.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Ook in de browser

Wanneer je achter je Mac zit, is het ook mogelijk om LiteBit via de browser te bezoeken. Je gaat naar Litebit.eu en hebt daar dezelfde mogelijkheden die je ook van de app kent. Hier heb je wederom het voordeel dat je wallet bij LiteBit wordt opgeslagen en je razendsnel transacties kunt doen. Als je dat met een eigen wallet probeert, gaat dat een stuk trager.

Verkopen

Zodra je merkt dat de koers van een van jouw cryptovaluta’s sterk is gestegen, verkoop je die net zo gemakkelijk weer via de app en houd je hopelijk een vette winst eraan over. Staar je overigens niet blind op Bitcoins maar probeer ook zeker de andere digitale munten uit, Ethereum bijvoorbeeld. Want terwijl de koers van Bitcoin steeds stabieler wordt, gebeurt er bij andere ‘cryptos’ nog steeds heel veel, en dat biedt kansen.

iCreate 146
iCreate 146
Ontdek de geheimen van iOS 16! 🔍
Plus
  • Gemakkelijk Bitcoins kopen
  • betrouwbaar
Min
  • Het blijft een risicovolle investering natuuurlijk
De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Sven Lamers

Brand Manager iCreate. Onthult alle technische Apple-geheimen, maar vindt het net zo leuk om films en foto's te bewerken.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Pjotr
Lezer
Pjotr

Wat zou risicovoller zijn, Euro’s of Bitcoins ?