Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
reviews iPhone 6 Plus iPhone 6s Plus

Leren hoesje voor iPhone 6s Plus

Auteur: Laura Grootaarts
1 reacties
iPhone sneller maken


Lees verder na de advertentie

Je wilt natuurlijk dat je nieuwe iPhone er net zo goed blijft uitzien als op de dag dat je hem uit de verpakking haalde. Een beetje bescherming is dan echt geen overbodige luxe. Voor een mooi en praktisch hoesje hoef je niet heel lang te zoeken: Apple heeft zelf een fraai leren hoesje voor de iPhone 6s Plus uitgebracht.

leren-hoesje-iphone-6s-zadelbruin

Verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren

Het leren hoesje van Apple is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren leer: middernachtblauw, zadelbruin, rozegrijs, bruin en zwart. Er is altijd wel een kleur die past bij jouw nieuwe telefoon. Toch liever een iets uitbundigere kleur? Babyblauw, roze of rood bijvoorbeeld? Dan kun je kiezen voor een siliconenhoesje voor de iPhone 6s Plus.

Snel krassen op het hoesje

Het leren hoesje voor de iPhone is behoorlijk mondiaal: ontworpen door Apple’s eigen iPhone-ontwerpers in Californië, gemaakt van speciaal gelooid leer afkomstig uit Europa en uiteindelijk gefabriceerd in China. Het leer is tijdloos en het wordt mooier en soepeler naarmate je het langer gebruikt.


kooptip

Apple spreekt van een ‘uniek patina’. Dat is mooie marketingtaal voor ‘het hoesje ziet er na één dag al uit alsof je kat ermee aan de haal is gegaan’. Er komen wel heel gemakkelijk krassen in, even met je nagel erlangs is voldoende. Misschien fijn als je het hoesje er zo snel mogelijk doorleefd uit wilt laten zien, dat is ook wat je uiteindelijk wilt met leer. We zullen zien, we zijn benieuwd naar hoe het het hoesje er tegen het einde van het jaar uitziet.Leren hoesje iPhone 6s Plus achterkant

Als gegoten om de iPhone 6s Plus

Het leren hoesje voor de iPhone 6s Plus past als een jas. Het past trouwens ook uitstekend om de iPhone 6 Plus. Het is heel dun en het weegt haast niks, je hebt nauwelijks in de gaten dat er een case om je telefoon zit.

Het hoesje is aan de onderkant open. Je kunt dus goed bij de aansluiting voor de koptelefoon, de Lightning Connector. Ook de microfoons en de speakertjes worden nergens door belemmerd. Waar je minder goed bij kunt, is de aan-/uitknop van het geluid want die ligt wat verzonken in het hoesje.

Wij vinden dat de iPhone 6s Plus een schoonheidsfoutje heeft: de lens van de iSight Camera aan de achterkant steekt een beetje uit, waardoor je je telefoon niet plat op tafel kunt leggen. Met dit hoesje heb je geen last meer van deze kleine irritatie en dat is mooi meegenomen.

Leren hoesje voor iPhone 6s Plus kopen

Het hoesje is online te koop bij Apple. Het kost € 59,00.

Pluspunten

  • Zit als een tweede huid om je iPhone
  • Geen uitstekende camera meer
  • Leer wordt mooier na verloop van tijd (hopen we)

Minpunten

  • Best duur
  • Hoe lang blijft dit mooi?
  • Geluidsknop minder bereikbaar