Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 155Fris je iPhone op! 🫧
Cover van
reviews iPhone

Lekkerder bij de Boer review: boter, kaas en eieren in de buurt

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Lekkerder bij de boer review

Je ziet ze plotseling overal in Nederland: stalletjes langs de weg, melktaps, imkers, kwekerijen en ‘echte’ fruitautomaten met appels en peren erin. Iedereen heeft zo wel zijn eigen adresjes in de regio voor de goedkoopste asperges, de lekkerste gerookte vis en de smakelijkste kersen. Deze boerderijwinkeltjes in alle soorten en maten worden beetje bij beetje geïnventariseerd in de app Lekkerder bij de Boer – na deze review wil jij alle pareltjes in de buurt vast ontdekken!

Als je Lekkerder bij de Boer voor het eerst opent, kun je je niet aan de indruk onttrekken dan dat er goed is gekeken naar die ándere immens populaire app voor het bij elkaar scharrelen van je eten: Too Good To Go. Een overzicht met kleurrijke tegels geeft aan waar in de buurt je moet zijn voor je verse boter, kaas en eieren (en nog heel veel meer).

Je ziet direct de verkooppunten bij jou in de buurt, de exacte afstand en wanneer de boerderijwinkel precies geopend is. Tik je op je iPhone op een verkooppunt, dan krijg je een korte introductie in woord en beeld, en ontdek je waaruit het assortiment bestaat. Ook zie je of er de mogelijkheid is om te pinnen.

Ben je op zoek naar iets specifieks? Dan kun je ook zoeken op product. Bij sommige van de winkels kun je in de app ook alvast een bestelling plaatsen, zodat je niet misgrijpt. Bij steeds meer verkooppunten staan ook klantenreviews, zodat je weet of het de moeite waard is om voor om te fietsen.

Over fietsen gesproken: de app loodst je meteen door naar Google Maps voor de navigatie. Veel van de boerderijwinkels liggen in mooie landelijke gebieden, en vormen sfeervolle stops tijdens een mooie fiets- of wandeltocht.

Pluspunten

Minpunten