Terug naar Layton’s Mystery Journey
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Reviews

Layton’s Mystery Journey

Door Sven Lamers1 september 2017 14:462 min. leestijd0

‘De klok geeft aan dat het 15:30 uur is. Het zou leuk zijn als de wijzers van de klok twaalf uur ’s nachts zouden aangeven. Hoe vaak moet je de klok minimaal aanraken om de gewenste tijd aan te geven?’ Lastig hè? En dit is pas de tweede puzzel uit de game Layton’s Mystery Journey voor iOS, de opvolger van de bekende Layton-reeks van de Nintendo DS en 3DS. Hierin speel je Katrielle Layton die verslaafd is aan het oplossen van mysteries en puzzels.

Deze review komt uit iCreate 90.

iCreate 90
iCreate 90
Welke Mac past bij jou?

Daarom heeft ze een detectivebureau midden in Londen geopend en daar krijgt ze al snel grote zaken binnen. Aan jou de taak om deze op te lossen. Je wandelt door Londen, ondervraagt mensen en onderzoekt voorwerpen. Zo nu en dan krijg je geweldig geanimeerde filmpjes te zien, die het spannende verhaal laten voortschrijden. Veel vaker dan de filmpjes krijg je echter puzzels voorgeschoteld. Deze hebben verder niets of heel weinig met de case te maken, maar zorgen er wel voor dat Katrielle een briljante ingeving krijgt of een getuige zich toch nog een paar details herinnert. En zo is een zaak snel opgelost en ga je verder met de volgende.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Layton’s Mystery Journey

Layton’s Mystery Journey voor iOS

Het principe van het spel is geweldig voor de iPhone. Er werd echter weinig moeite gedaan om de game goed voor iOS aan te passen. Zo slaat de game jouw voortgang niet automatisch op, dat moet handm

atig. En ook de ietwat omslachtige touchbesturing kan zijn 3DS-wortels (die heeft een stylus!) niet verbergen. Misschien is het dan alleen maar logisch dat Layton’s Mystery Journey met 18 euro bijna net zo veel kost als een game voor consoles. Daar krijg je echter een uitstekende puzzelgame met een superleuk verhaal en grote omvang voor terug.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Sven Lamers

Brand Manager iCreate. Onthult alle technische Apple-geheimen, maar vindt het net zo leuk om films en foto's te bewerken.

Lees meer »

Praat mee!

avatar