Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Review: Kaspersky Total Security 2017

Auteur: Laura Grootaarts
1 reacties
MacBook Air


Lees verder na de advertentie

Een virus, Trojaans paard of een hack in je zeer fatsoenlijk beschermde Apple heb je niet zomaar. Maar zoals bij bijna praktisch alles is er altijd wel een kleine maas in het net te vinden. Mocht je derhalve verzekerd willen zijn van volledige veiligheid van je online-avonturen, dan heeft Kaspersky een oplossing in handen. Met het Total Securitypakket moet het onmogelijk zijn voor een ongewenst iets of iemand om in je Mac, iPhone of iPad in te breken. Eigenlijk zorgt Kaspersky simpelweg voor bescherming op alle mogelijke vlakken.

Kaspersky Total Security 2017

Veiliger met Kaspersky Total Security 2017

Cybercriminaliteit, spyware, phishing, hacking … het zijn allemaal zaken die je niet wilt op je apparaat. Na de installatie van dit pakket van Kaspersky kan die angst de koelkast in. Daarnaast is internetbankieren volledig zorgvrij dankzij de Safe Money-technologie. Ook is het een stuk eenvoudiger om het surfgedrag van je kinderen te monitoren dan wel bij te sturen. Zo kun je bepaalde sites verbieden en is ongewenste inhoud te blokkeren.

Als je dus pertinent volledige zekerheid wilt, dan is Kaspersky je betrouwbare partner. Voor één apparaat betaal je €59,99, ga je voor vijf beschermde apparaten dan betaal je €98,99 voor een licentie die een jaar geldig is. Om te bekijken of het iets voor jou is, is er de mogelijkheid een maand lang het pakket te testen.


kooptip


De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil


De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil

• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

Meer informatie vind je op de website van Kaspersky.

Pluspunten

  • Veiligheid en betrouwbaarheid staat op hoog niveau.

Minpunten

  • Weer een rekening die jaarlijks betaald moet worden.