Terug naar JustWatch: zoek gemakkelijk door al je streamingdiensten
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
PremiumReviews

JustWatch: zoek gemakkelijk door al je streamingdiensten

Door Maurice Snijders9 november 2021 13:002 min. leestijd0

Als je net zoals ik gebruikmaakt van een hele reeks streaming-apps, dan weet je dat het best lastig is om al die apps af te gaan om te kijken of er leuke nieuwe dingen zijn bijgekomen. En ook wanneer je op zoek bent naar een specifieke film moet je opnieuw gaan zoeken in al die afzonderlijke apps. De app JustWatch lost beide problemen tegelijk op en zorgt ervoor dat je er voortaan een stuk minder tijd aan kwijt bent.

JustWatch


Premium

Verder lezen?

Al vanaf slechts €5,99 per maand heb je als abonnee toegang tot al onze premium-artikelen. Zo haal je gegarandeerd nog meer uit je Apple-producten!

Kies je abonnement >Al abonnee? Log hier in

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

• En zonder aansluitkosten t.w.v. €25
• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

Combineren

Hoewel er websites zijn die min of meer hetzelfde doen, blijkt het toch heel prettig te zijn om de functies in één app te hebben. Wanneer je de app voor het eerst start, geef je eerst aan van welke streamingdiensten je gebruikmaakt. Alle gangbare diensten vind je er terug, inclusief gratis content van bijvoorbeeld NPO Start.

Ook het huren van films via bijvoorbeeld Picl kun je gewoon toevoegen en uiteraard wordt Apple TV ondersteund. Heb je dat eenmaal gedaan, dan vind je voortaan via ‘New releases’ alle nieuwe content van alle toegevoegde streamingdiensten. Desgewenst kun je de resultaten nog verder filteren. Ook zie je voortaan direct welke films en series op al je streamingdiensten populair zijn.

Persoonlijke zoekmachine

Ben je op zoek naar een specifieke film, dan zie je in JustWatch in één oogopslag waar je die film kunt vinden. En ook of de film in een van je abonnementen zit, of dat je hem zult moeten huren (of kopen). Heb je je film gevonden, dan hoef je er maar op te tikken en de bijbehorende streaming-app wordt voor je geopend (mits je die geïnstalleerd hebt, anders kom je op de betreffende website terecht).

Als je een tv hebt die slim genoeg is, kun je JustWatch ook op je tv downloaden. Verder is er in de app een Watchlist aan te maken, waarin je ziet wat je nog wilt gaan kijken, wat je al hebt gezien, of hoever je bijvoorbeeld met een serie bent gekomen.

De iPhone 15: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

De iPhone 15: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• Tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. €25!

Door Maurice Snijders

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar