Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

JustWatch: zoek gemakkelijk door al je streamingdiensten

Auteur: Maurice Snijders
0 reacties
JustWatch

Als je net zoals ik gebruikmaakt van een hele reeks streaming-apps, dan weet je dat het best lastig is om al die apps af te gaan om te kijken of er leuke nieuwe dingen zijn bijgekomen. En ook wanneer je op zoek bent naar een specifieke film moet je opnieuw gaan zoeken in al die afzonderlijke apps. De app JustWatch lost beide problemen tegelijk op en zorgt ervoor dat je er voortaan een stuk minder tijd aan kwijt bent.


Lees verder na de advertentie

Combineren

Hoewel er websites zijn die min of meer hetzelfde doen, blijkt het toch heel prettig te zijn om de functies in één app te hebben. Wanneer je de app voor het eerst start, geef je eerst aan van welke streamingdiensten je gebruikmaakt. Alle gangbare diensten vind je er terug, inclusief gratis content van bijvoorbeeld NPO Start.

Ook het huren van films via bijvoorbeeld Picl kun je gewoon toevoegen en uiteraard wordt Apple TV ondersteund. Heb je dat eenmaal gedaan, dan vind je voortaan via ‘New releases’ alle nieuwe content van alle toegevoegde streamingdiensten. Desgewenst kun je de resultaten nog verder filteren. Ook zie je voortaan direct welke films en series op al je streamingdiensten populair zijn.

Persoonlijke zoekmachine

Ben je op zoek naar een specifieke film, dan zie je in JustWatch in één oogopslag waar je die film kunt vinden. En ook of de film in een van je abonnementen zit, of dat je hem zult moeten huren (of kopen). Heb je je film gevonden, dan hoef je er maar op te tikken en de bijbehorende streaming-app wordt voor je geopend (mits je die geïnstalleerd hebt, anders kom je op de betreffende website terecht).

Als je een tv hebt die slim genoeg is, kun je JustWatch ook op je tv downloaden. Verder is er in de app een Watchlist aan te maken, waarin je ziet wat je nog wilt gaan kijken, wat je al hebt gezien, of hoever je bijvoorbeeld met een serie bent gekomen.


kooptip


Scoor nu de AirPods 2 met oplaadcase voor slechts €115 tijdens iDays!


Scoor nu de AirPods 2 met oplaadcase voor slechts €115 tijdens iDays!

• Grootste Apple-sale van Nederland
• Actie loopt t/m 2 juni 2024

Pluspunten

Minpunten