Terug naar I Love Hue: heb jij gevoel voor kleur?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Reviews

I Love Hue: heb jij gevoel voor kleur?

Door Laura Grootaarts6 april 2020 08:142 min. leestijd0

In een editie van iCreate gaf ik ooit tips over het sorteren van apps op je iPhone. Op alfabet bijvoorbeeld, of in folders per onderwerp. Omdat het artikel een serieuze inslag had, heb ik mijn eigen favoriete methode achterwege gelaten: de apps op mijn thuisscherm staan gesorteerd op kleur.

Deze review stond in iets andere vorm in iCreate:

iCreate 146
iCreate 146
Ontdek de geheimen van iOS 16! 🔍

Ziet jouw boekenkast er ook uit als een regenboog? Matcht de wijzerplaat van je Apple Watch perfect met je outfit van de dag? Eet je M&M’s dwangmatig op kleur – de bruine als eerst, want die zijn het saaist? Dan vind je de app I Love Hue vast bijzonder fijn.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

I Love Hue

I Love Hue

I Love Hue heeft niets te maken met de Hue-lampen van Philips: het is een puzzelspelletje waar je ongemerkt veel meer tijd in steekt dan de bedoeling is. Steeds krijg je een raster voorgeschoteld met een perfect uitgewerkt kleurenpalet. Daar kun je een seconde of wat naar kijken, en dan worden de blokjes gehusseld. Vette chaos! Als perfectionist kun je daar natuurlijk niet tegen, dus probeer je de mozaïekjes weer op de juiste plek in het kleurenspectrum te zetten. Een aantal tegeltjes blijft altijd op de juiste plek staan, dat zijn je referentiepunten.

Oddly satisfying

Dit spel drijft je zo nu en dan tot waanzin. Want waarom lijkt dat ene blokje plotseling véél grijzer als je hem naast het andere blokje zet? Kleurenblind krijgt opeens een compleet nieuwe betekenis. Minpunten ook voor de lánge reclames aan het einde van een puzzel. Maar staat alles eenmaal op zijn plaats, dan voel je gewoon aan alles dat het zo goed is. Heb je ook nog minder stappen nodig dan gemiddeld, ‘Oddly satisfying’, zo zouden ze het noemen op het internet. Een aanrader voor iedereen die wat extra kleur in zijn leven wil. En heb je het spel uit? Dan kun je meteen verder met de opvolger, I love Hue too.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar