Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Heel Holland Bakt-app met recepten uit het tv-programma

Auteur: Terry Stooker
0 reacties
Heel Holland Bakt


Lees verder na de advertentie

Wij zitten weer elke zondagavond met het water in onze mond aan de buis gekluisterd. Het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt is namelijk begonnen. In dit immens populaire bakprogramma voeren tien kandidaten een strijd om Meesterbakker te worden, maar ligt de nadruk vooral op het maken van de lekkerste, indrukwekkendste en mooiste baksels. Wil je je hier zelf wel eens aan wagen, dan zit je met de Heel Holland Bakt-app gebakken.

Heel Holland Bakt app1

Taart, koekjes, cake, brood

Onderverdeeld in verschillende categorieën bevat de app talloze Heel Holland Bakt recepten van (ex-)kandidaten uit het programma. Heb je een recept op het oog, dan voeg je gemakkelijk de benodigde ingrediënten toe aan het boodschappenlijstje in de app. Je favoriete recepten geef je een hartje om ze altijd terug te kunnen vinden bij je favorieten. De bereiding van het baksel wordt stapsgewijs uitgelegd en de app heeft zelfs een ingebouwde timer. Zodra die afgaat vertelt presentator André van Duin je vriendelijk dat de tijd op is. Zo verklein je de kans op een misbaksel.

Robert doet het voor

Elk recept wordt beoordeeld als makkelijk, moeilijk of expert, al zetten wij hier onze vraagtekens bij. De technische opdracht van de eerste aflevering – chocolade zoenen – wordt namelijk als makkelijk bestempeld, terwijl de kandidaten hier toch zichtbaar moeite mee hadden. Het scheelt natuurlijk dat je in de app wél alle stappen en ingrediënt-verhoudingen voorgeschoteld krijgt. Tel daar de video bij op waarin Robert het allemaal voordoet en het is een eitje!


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Heel Holland Bakt op iOS

De app mag wel nog wat stabieler. Bij het teruggaan naar het vorige scherm wordt die soms geforceerd gestopt. En dan wordt die bekende openingstune die ook klinkt als je de app (opnieuw) opstart op een gegeven moment wel een beetje irritant. Bovendien is de mogelijkheid om foto’s te maken van je creatie ietwat verborgen onder ieder recept en met vier verschillende omlijstingen wat karig. Ook zouden we graag nog wat meer recepten zien, maar dat zal in de loop van het seizoen vast goed komen. De Heel Holland Bakt-app is voor enthousiaste en bekwame bakfans een smakelijke toevoeging. Dus, klaar? Bakken maar!

Pluspunten

Minpunten