Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
reviews

Dyme: je vaste lasten op een rij

Auteur: Terry Stooker
2 reacties
dyme


Lees verder na de advertentie

Een hypotheek, verschillende verzekeringen, vaste donaties aan goede doelen en laten we vooral alle abonnementen niet vergeten: stiekem hebben we meer vaste lasten dan we denken. En dan we misschien strikt noodzakelijk nodig hebben. Dyme geeft overzicht in je vaste lasten en de mogelijkheid om hier op te bezuinigen.

Welke banken ondersteunen Dyme?

De app werkt op het moment van schrijven met ING, ABN Amro, Rabobank, American Express en N26, maar vanaf september wordt elke Nederlandse bank ondersteund. Het eerste wat je doet, is je bankrekening koppelen aan de app. Dat is best nog wel even spannend, maar Dyme deelt jouw gegevens met niemand. Vervolgens presenteert de app je een overzichtelijk lijstje met maandelijkse uitgaven.

Niet alles is direct correct, zo werden bij ons de boodschappen van een willekeurige supermarkt geschaard onder donaties voor het Ronald McDonald Kinderfonds, of de hypotheek onder verzekeringen. Deze gegevens zijn echter gemakkelijk aan te passen of te verwijderen.

Automatisch opzeggen en overstappen

Maar wat kan Dyme dat een ouderwets huishoudboekje – of de digitale Numbers-versie – niet kan? Opzeggen! Wil je niet meer elke maand een bedrag storten aan dat goede doel? Tik op ‘Zeg op’ en Dyme regelt de rest voor je. Dit kost 3,99 euro, maar scheelt jezelf een hoop moeite. En dat is pas het begin, ook overstappen is mogelijk. Op dit moment alleen van energiemaatschappij, maar uiteindelijk is het de bedoeling dat Dyme je ook advies gaat geven over goedkopere verzekeringen en abonnementen. De overstap is vervolgens geregeld met een tik op het scherm. Kunnen wij mooi op de bank blijven hangen.


kooptip

Voor nu krijgt Dyme vier sterren, maar als onze verbeterpuntjes aangepakt worden (en daar is de ontwikkelaar al mee bezig), delen we graag de vijfde uit.

Pluspunten

Minpunten