Terug naar Dyme: je vaste lasten op een rij
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Reviews

Dyme: je vaste lasten op een rij

Door Terry Stooker18 juli 2019 09:012 min. leestijd2

Een hypotheek, verschillende verzekeringen, vaste donaties aan goede doelen en laten we vooral alle abonnementen niet vergeten: stiekem hebben we meer vaste lasten dan we denken. En dan we misschien strikt noodzakelijk nodig hebben. Dyme geeft overzicht in je vaste lasten en de mogelijkheid om hier op te bezuinigen.

Dyme

Welke banken ondersteunen Dyme?

De app werkt op het moment van schrijven met ING, ABN Amro, Rabobank, American Express en N26, maar vanaf september wordt elke Nederlandse bank ondersteund. Het eerste wat je doet, is je bankrekening koppelen aan de app. Dat is best nog wel even spannend, maar Dyme deelt jouw gegevens met niemand. Vervolgens presenteert de app je een overzichtelijk lijstje met maandelijkse uitgaven.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Niet alles is direct correct, zo werden bij ons de boodschappen van een willekeurige supermarkt geschaard onder donaties voor het Ronald McDonald Kinderfonds, of de hypotheek onder verzekeringen. Deze gegevens zijn echter gemakkelijk aan te passen of te verwijderen.

Automatisch opzeggen en overstappen

Maar wat kan Dyme dat een ouderwets huishoudboekje – of de digitale Numbers-versie – niet kan? Opzeggen! Wil je niet meer elke maand een bedrag storten aan dat goede doel? Tik op ‘Zeg op’ en Dyme regelt de rest voor je. Dit kost 3,99 euro, maar scheelt jezelf een hoop moeite. En dat is pas het begin, ook overstappen is mogelijk. Op dit moment alleen van energiemaatschappij, maar uiteindelijk is het de bedoeling dat Dyme je ook advies gaat geven over goedkopere verzekeringen en abonnementen. De overstap is vervolgens geregeld met een tik op het scherm. Kunnen wij mooi op de bank blijven hangen.

Voor nu krijgt Dyme vier sterren, maar als onze verbeterpuntjes aangepakt worden (en daar is de ontwikkelaar al mee bezig), delen we graag de vijfde uit.

iCreate 146
iCreate 146
Ontdek de geheimen van iOS 16! 🔍
De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Terry Stooker

Is sinds de introductie van de Mac mini fanatiek Apple-gebruiker. Houdt van de vele creatieve mogelijkheden van macOS.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

2
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Krelis
Lezer
Krelis

top app

Levi
Lezer
Levi

wow!