Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

DartVision review: prachtige, intuïtieve darts score app

Auteur: Sven Lamers
0 reacties
darts score app dartvision


Lees verder na de advertentie

Vanavond begint het WK Darts en wanneer je naar het populaire spelletje kijkt, krijg je vanzelf zin om ook te gaan gooien. Het tellen van je punten is alleen relatief ingewikkeld en tijdrovend. De darts score app DartVision brengt daar verandering in.

DartVision: nieuwe darts score app

Darten wordt alsmaar populairder en eraan beginnen is eenvoudig. Je hebt slechts een dartbord en wat pijlen nodig. Voor de beginner is het tellen wel een beetje een gedoe. De singles, bull en bull’s eye zijn nog wel te doen, maar gooi je een paar doubles of triples, dan ben je wel even zoet met rekenen. Tenzij je de nieuwe darts score-app DartVision gebruikt.

DartVision is een app van DartsKing en gemaakt om de puntentelling van je dartpotjes zo soepel en gemakkelijk te laten verlopen. De app is erg chic vormgegeven en niet te vergelijken met de ietwat kneuterige alternatieve apps voor het tellen. Na elke beurt tik je op een digitaal dartbord op het scherm, waarna het aantal punten automatisch wordt berekend. Houd je je vinger even op het dartbord, dan wordt er ingezoomd zodat je gemakkelijk de kleinere vakken selecteert.

Mastercaller

Als klap op de vuurpijl roept je iPhone daarna op z’n Brits ook nog het aantal punten. Je waant je haast wel op het echte WK darts. We zien nog wel een kleine gemiste kans. Want hoe cool zou het zijn als dat puntentellen automatisch zou gaan met de camera van je iPhone? Misschien iets voor een toekomstige update.


kooptip


De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil


De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil

• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

Verder selecteer je binnen DartVision je gemakkelijk de gekozen spelregels en past de app er alles op aan. Zo kies je voor een klassiek potje 501, pas je het aantal sets en legs aan en stel je in of je alleen of met z’n tweeën speelt. Tenslotte bevat DartVision nog je persoonlijke dashboard, waarop je je gemiddeld aantal punten, je nauwkeurigheid en een heatmap van al je gegooide pijlen kunt bekijken. Kortom, DartVision is een schot in roos.

Pluspunten

Minpunten