Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van

Contre Jour: knaller van de dag

Auteur: iCreate
0 reacties


Lees verder na de advertentie

De makers van Angry Birds en Cut the Rope zijn weer met een knaller van een game gekomen: Contre Jour. Door het vernieuwende design en de prachtige muziek kan dit spel niet anders dan een enorme hit worden.

De mystieke sfeer in dit spel staat in groot contrast met de twee klassiekers die Chillingo eerder uitbracht. Waren de andere spellen gevuld met vrolijke kleurtjes en jolige muziek, in Contre Jour hebben we te maken met een zwart-witte omgeving, waarin het eenogige wezentje ‘Petit’ lichtgevende blauwe bellen moet zien te raken.

In Cut the Rope maakten we gebruik van elastieken en touwen om snoep te pakken en in Contre Jour is het niet anders. Het enige verschil is dat deze hulpmiddelen eruitzien als eenogige langwerpige figuurtjes. Het leuke van al die wezentjes is dat ze met dat éne oog een heleboel gezichtsuitdrukkingen kunnen maken. Petit’s ogen zakken bijvoorbeeld weg in een diepe slaap als je niet opschiet en de langwerpige figuurtjes kunnen plotseling erg verschrikt kijken wanneer je ze in gebruik neemt.

Heb je dit spel eenmaal gedownload dan kun je er niet van afblijven. Het is het totaalplaatje dat dit spel tot een topper maakt en het is de €2,39 daarom dubbel en dwars waard.


kooptip