Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
reviews

5 bluetooth speakers om een feestje mee te bouwen

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Philips Everplay BT7900


Lees verder na de advertentie

Vanaf je iPhone, iPad of Mac stream je je muziek eenvoudig naar een bluetooth-speaker. Geen kabels, geen gedoe. En het geluid klinkt vaak al meteen een heel stuk beter. Zo’n speaker kun je bovendien gemakkelijk meenemen of verplaatsen. Wij hebben vijf opvallende bluetooth speakers voor je op een rij gezet.

1. Philips Everplay BT7900

Deze zeppelin-vormige bluetooth speaker heeft een paar superheldenkrachten. Om te beginnen maakt de EverPlay zijn naam waar: hij speelt bijna eindeloos door. Heb je hem helemaal opgeladen, dan schalt er tot maar liefst tien uur muziek uit deze luidspreker. Hij heeft een bereik van 30 meter. Geheim wapen: een draagband die dubbelt als oplaadkabeltje.

2. JBL Pulse 3

JBL Pulse 3

Wat heeft een goed feestje nodig? Goede muziek en discolampen? Stop dan met zoeken. De JBL Pulse 3 biedt het allebei. Geen grijs, wit of zwart raster voor deze speaker – zoals bij negentig procent van de concurrentie – maar LED-verlichting in de volle rondte, die de muziek van de benodigde sfeer voorziet. Ook de verrassend krachtige muziek wordt in alle windrichtingen verspreid.

3. Ikea Eneby


kooptip

Ikea eneby

Onze huizen worden steeds slimmer, en ook Ikea verkoopt steeds meer smart home-producten. Een bluetooth speaker mag dan niet ontbreken, met de Eneby als resultaat. Hij is er in twee maten, heeft het kenmerkende neutrale Ikea-design en hij past perfect in Kallax-kasten.

4. Daqi Concept JinGoo

Jingoo

Fijn als je speaker een goed geluid voortbrengt, maar het oog wil ook wat. Deze speaker van Daqi gaat hoe dan ook opvallen in je interieur. Zeiden we speaker? Het is tegelijkertijd ook een dimbare lamp. En kunst met een grote K. Hoe dan ook: ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is.

5. Teufel Rockster Air

Teufel Rockster Air

De Teufel Rockster Air is de mastodont in dit rijtje. Wil je een degelijke bluetooth speaker kopen dan is deze echt de moeite waard. Hij produceert een groots geluid – 112 dB – en houdt dat dat tot dertig uur vol. Een echt feestbeest dus, en dankzij de meegeleverde draagriem tors je hem overal mee naartoe.