Terug naar BLOX: bitcoins kopen en verkopen
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Reviews

BLOX: bitcoins kopen en verkopen

Door Sven Lamers20 november 2020 13:152 min. leestijd0

Hoe wisselvallig de koers van bitcoin ook is, het is veilig om te zeggen dat de digitale munt niet meer weg te denken is uit de (financiële) wereld. Het blijft aantrekkelijk om in bitcoin en andere cryptovaluta te investeren en er mogelijk een grote winst mee te behalen. Maar je hebt natuurlijk wel een betrouwbare partij ofwel ‘wisselkantoor’ nodig voor het kopen van cryptocurrency. Dat is bijvoorbeeld de Nederlandse app BLOX, waar je onder meer Bitcoin, Litecoin, Ethereum en Ripple kunt kopen.

BLOX

Zo werkt BLOX

Nadat je BLOX hebt gedownload, maak je een account aan in de app en vervolgens koop je tegoed met een creditcard, iDEAL of via overboekingen vanaf je bankrekening. Het opwaarderen werkt een beetje zoals met een OV-chipkaart. Het tegoed kun je vervolgens inruilen voor verschillende digitale munten. Zoals gezegd niet alleen bitcoins, maar ook Ether of Litecoin. Daarnaast bevat de app handige statistieken om de prijs te analyseren en je krijgt een wekelijkse update met de opvallendste gebeurtenissen in cryptoland. Mooi is daarbij dat BLOX niet strooit met allerlei moeilijke begrippen, maar alles in duidelijke taal uitlegt. Zoals de makers van de app zelf zeggen: ‘Zelfs onze oma’s snappen het.’

Erg gemakkelijk

Nog een groot voordeel van BLOX is dat je niet ingewikkeld een ‘wallet’ (portemonnee voor Bitcoins) hoeft te hebben, maar dat je je digitale geld gewoon bij BLOX zelf beheert. Dat maakt het veel toegankelijker om bitcoins of andere cryptovaluta te hebben, want geloof ons, zelf een wallet beheren is een flinke klus.

Kortom, met BLOX wordt Bitcoin kopen erg gemakkelijk – net zo gemakkelijk dan een overboeking doen in de app van je bank.

Je downloadt BLOX in de App Store.

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar