Terug naar BLOX: bitcoins kopen en verkopen
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Reviews

BLOX: bitcoins kopen en verkopen

Door Sven Lamers20 november 2020 13:152 min. leestijd5

Hoe wisselvallig de koers van bitcoin ook is, het is veilig om te zeggen dat de digitale munt niet meer weg te denken is uit de (financiële) wereld. Het blijft aantrekkelijk om in bitcoin en andere cryptovaluta te investeren en er mogelijk een grote winst mee te behalen. Maar je hebt natuurlijk wel een betrouwbare partij ofwel ‘wisselkantoor’ nodig voor het kopen van cryptocurrency. Dat is bijvoorbeeld de Nederlandse app BLOX, waar je onder meer Bitcoin, Litecoin, Ethereum en Ripple kunt kopen.

BLOX

Zo werkt BLOX

Nadat je BLOX hebt gedownload, maak je een account aan in de app en vervolgens koop je tegoed met een creditcard, iDEAL of via overboekingen vanaf je bankrekening. Het opwaarderen werkt een beetje zoals met een OV-chipkaart. Het tegoed kun je vervolgens inruilen voor verschillende digitale munten. Zoals gezegd niet alleen bitcoins, maar ook Ether of Litecoin. Daarnaast bevat de app handige statistieken om de prijs te analyseren en je krijgt een wekelijkse update met de opvallendste gebeurtenissen in cryptoland. Mooi is daarbij dat BLOX niet strooit met allerlei moeilijke begrippen, maar alles in duidelijke taal uitlegt. Zoals de makers van de app zelf zeggen: ‘Zelfs onze oma’s snappen het.’

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Erg gemakkelijk

Nog een groot voordeel van BLOX is dat je niet ingewikkeld een ‘wallet’ (portemonnee voor Bitcoins) hoeft te hebben, maar dat je je digitale geld gewoon bij BLOX zelf beheert. Dat maakt het veel toegankelijker om bitcoins of andere cryptovaluta te hebben, want geloof ons, zelf een wallet beheren is een flinke klus.

Kortom, met BLOX wordt Bitcoin kopen erg gemakkelijk – net zo gemakkelijk dan een overboeking doen in de app van je bank.

Je downloadt BLOX in de App Store.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Sven Lamers

Brand Manager iCreate. Onthult alle technische Apple-geheimen, maar vindt het net zo leuk om films en foto's te bewerken.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

5
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Bart
Lezer
Bart

Niet gebruiken! Ze lokken je met 10 eur gratis credits. Je kan vervolgens tot 250 eur storten zonder verificatie van account. Om je geld terug naar je bank te kunnen storten, of extra bij te storten op blox zelf, moet je verifiëren en je ID kaart scannen. Systeem geeft uiteraard foutmelding waardoor verificatie manueel moet gebeuren via mail. Via mail krijg je echter geen enkel gehoor. Ondertussen met meerdere gedupeerden een gerechtelijk onderzoek gestart. Byebye 250 eur. Wordt vervolgd.

Gerben
Lezer
Gerben

Zijn er ook nog andere, die net zo simpel zijn als Blox? Want als je de Reviews leest van Blox op de site waar je die app kunt downloaden, word je niet bepaald vrolijk van, overigens kom je nu op een wachtlijst terecht, Blox neemt momenteel geen nieuwe accounts aan.

Nikolas
Lezer
Nikolas

Hallo gerben! Inmiddels kun je weer een nieuwe account aanmaken via blox