Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Beste apps van 2011: Zoek mijn vrienden

Auteur: iCreate
2 reacties


Lees verder na de advertentie

Zoek mijn vrienden is zo’n app die in principe heel handig kan zijn. Hij doet een doekje open over waar je je vrienden kunt vinden en dat is bijvoorbeeld handig als je hebt afgesproken op een afgelegen plek op het strand. Een ander scenario waarin de app van pas kan komen is als je kameraad de weg kwijt is: met Zoek mijn vrienden wijs je hem op afstand de weg. Dat is ontzettend praktisch.

Maar de app heeft ook iets engs. Je ziet namelijk precies waar al je vrienden uithangen, en vice-versa. Ook in het buitenland. Het is daarmee de ultieme gluurbuur-app, een machtig wapen voor menig verstokte stalker.

Zoek mijn vrienden zet je daarmee keer op keer voor het blok. Vertrouw jij iemand genoeg om hem de mogelijkheid te geven om te kunnen zien waar je bent? Wat zegt het over die vriend dat hij dat wil weten? En wat zegt het over jullie vriendschap?  En wat zegt het over jou op het moment dat je iemand niet vertrouwt? Dit zijn waarschijnlijk dingen die door je hoofd spoken. Gelukkig is er een optie om je locatiegegevens tijdelijk te delen. Want altijd weten waar iemand is, dat is een hele verantwoordelijkheid.


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt