Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Babyfoon 3G: houd een oogje in het zeil met je iPhone

Auteur: Daan Jeuken
0 reacties
Babyfoon 3G


Lees verder na de advertentie

Voor ouders met jonge kinderen is de babyfoon dé levenslijn tussen de slapende baby en de immer-ongeruste ouders beneden op de bank. Je hebt babyfoons in alle soorten en maten. De app Babyfoon 3G biedt hetzelfde, maar dan voor 4 euro.

Hoe gebruik ik het?

Om de app te gebruiken heb je twee Apple-apparaten nodig, waarvan je er één kunt missen. Zet de iPad of iPhone op de babykamer, richt de camera op het bedje, open de app en geef aan dat dit de babyunit is. Schakel vervolgens op het andere apparaat de ouderunit in en je kunt met gerust hart de babykamer verlaten.

Werkt het echt?

Net als met een echte babyfoon gebeurt er niets zolang je kind slaapt. Merk je hevig geluid en trilling op, dan is er actie in de babykamer. Open de app en je ziet direct op de camera wat er aan de hand is. Tenminste, als het niet donker is op de slaapkamer, want dan zie je bar weinig. Denk je de rust terug te kunnen brengen met een slaapliedje, dan schakel je dat op afstand in. Zo niet, dan zul je toch op moeten staan.

Beoordeling


Babyfoon 3G biedt dus als grote voordeel dat je voor een paar euro een compleet babyfoonsysteem hebt, mét camera. Dat scheelt 246 euro. Je moet er wel een Apple-apparaat voor opofferen – dat is dan weer meer dan 246 euro. Nog een voordeel van de app is dat die ook via 3G communiceert, je bent dus niet meer beperkt tot het bereik van de babyfoon.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Het is wel verstandig af en toe ook voor de app een oogje in het zeil te houden, aangezien soms de verbinding eens verbreekt vanwege een telefoontje of als je een muziekje wilt opzetten. De app meldt dit wel, maar af en toe een extra check kan geen kwaad.

Meer reviews? Haal dan nu de nieuwe editie van iCreate Magazine in de webshop!

iCreate 82

Pluspunten

Minpunten