Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
reviews

Review: Reclamefolder – alle folders een aanbiedingen

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Reclamefolder


Lees verder na de advertentie

Bij de gemeente kun je kiezen uit twee brievenbus-stickers. Met een nee-ja-sticker krijg je geen reclame, wel huis-aan-huisbladen. Met een nee-nee-sticker krijg je geen van beide. Wil je een ja-nee-sticker, omdat je wél folders wilt maar het plaatselijke sufferdje je gestolen kan worden? Dan kijken ze je raar aan. Lang verhaal kort: er prijkt nu een nee-nee-sticker op de brievenbus en een reclamefolders-app op mijn iPad: Reclamefolder – alle folders een aanbiedingenReclamefolder

De digitale versie van een dikke stapel folders blijkt een prima alternatief. Sterker nog, er kleven zelfs wat voordeeltjes aan. Stel in welke winkels Favoriet zijn, zodat je geen folders ziet waarvoor je geen belangstelling hebt. Je kunt interessante aanbiedingen op overzichtelijke prikborden plaatsen waar je in één oogopslag ziet hoelang je nog je slag kunt slaan. Ook fijn is de zoekfunctie waarmee je heel gericht kunt speuren naar waar je deze week moet zijn voor het goedkoopste brood of de voordeligste waterkoker.

Nog wel wat verbeterpunten

Die zijn er ook. Zit je midden in een folder en klik je in de menubalk op de kortingsbonnen, zie dan nog maar eens terug te komen op de pagina waar je zat. Of je klikt op een product in plaats van dat je naar de volgende pagina bladert. En het is vooral vervelend voor 15-jarige folderbezorgers: die moeten een nieuw baantje zoeken.

Meer van dit soort review lezen? Haal dan nu de nieuwe editie van iCreate Magazine in de webshop!


kooptip

iCreate 82

Pluspunten

Minpunten