Terug naar App-review: Egg Car – Don't drop the egg!
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Reviews

App-review: Egg Car – Don't drop the egg!

Door Terry Stooker7 november 2015 09:272 min. leestijd0

Egg Car is er weer eentje: zo’n van opzet simpel spelletje dat stiekem ontzettend uitdagend en verslavend is. Het doel is om met een auto een ei zo ver mogelijk over een weg te vervoeren. Dat klinkt misschien als een eitje, maar we hebben het over een gigantisch ei (of een heel kleine auto) dat op het dak van de wagen gevaarlijk heen en weer stuitert en rolt. Valt het ei op de grond, dan breekt het en moet je weer vanaf 0 beginnen. En dat gebeurt nogal eens, want de weg is niet bepaald vlak. Je rijdt over steile heuvels en gaat door diepe dalen, waarbij een foutje snel gemaakt is.

Egg Car

Besturing Egg Car spreekt voor zich

Met pijltjes beweeg je de auto naar voren of naar achteren. Houd je een pijltje langer ingedrukt dan gaat de auto steeds sneller. Goed om meters te maken, maar als je niet voorzichtig bent heb je al gauw weer een asfaltomelet gemaakt.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Je begint met één type auto en met elke 25 meter die je aflegt speel je andere voertuigen vrij. Zo is de eerste auto die je vrijspeelt een vrachtwagen met een wat ruimere laadbak waarin het ei heen en weer kan rollen en waarmee je meer kans hebt om het ei weer op te vangen als het de lucht in is geschoten bij een te hard genomen heuveltje. Een ander is de raceauto waar het ei comfortabel achterin blijft liggen, maar des te sneller over de neus van de auto vliegt. Daarnaast kun je nog veel meer voertuigen aanschaffen met de muntjes die je onderweg verzamelt.

Perfect in balans

Egg Car heeft de perfecte verhouding tussen uitdaging en beloning. Elk metertje dat je verder komt vraagt om nog een poging, zeker als je bijna op het punt bent waarop je een nieuw voertuig ontgrendelt. Bovendien kent de game geen in-app-aankopen, alleen als je de reclame – die niet storend is – uit wilt schakelen. Hoe ver kom jij met je ei?

Egg Car is gratis te downloaden in de App Store.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Terry Stooker

Is sinds de introductie van de Mac mini fanatiek Apple-gebruiker. Houdt van de vele creatieve mogelijkheden van macOS.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar