Terug naar App-review: Airbnb voor de iPhone en de iPad
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Reviews

App-review: Airbnb voor de iPhone en de iPad

Door Daan Jeuken29 oktober 2015 13:552 min. leestijd0

Het is een van de eerste apps die is aangekondigd voor de nieuwe Apple TV, maar Airbnb is als een tijd beschikbaar voor de iPhone en de iPad. Wie ergens wil of moet overnachten, zal hoogstwaarschijnlijk op zoek gaan naar een hotel. Omdat praktisch alle hotels inwisselbaar zijn, zal de, over het algemeen prijzige, overnachting je waarschijnlijk niet lang heugen. Dankzij Airbnb kom je eens op een andere plek: vaak veel leuker en goedkoper.

Airbnb app voor de iPhone en iPad

Van villa tot boomhut

Bij Airbnb (bnb staat voor Bed & Breakfast) huur je ‘unieke accommodaties bij lokale verhuurders’ in bijna tweehonderd landen. Overal ter wereld verhuren mensen hun accommodatie en jij kunt die boeken. Deze zijn niet alleen goedkoper dan het gemiddelde hotel, je komt ook op veel leukere plaatsen terecht (van villa tot boomhut) en bent direct in contact met gastvrije mensen. Ben je eenzaam, dan kies je een locatie die je deelt met de huurder, heb je graag privacy, dan boek je een privé-verblijf.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Ervaringen met Airbnb

Het leuke aan Airbnb is dat het enorm persoonlijk is. Niet alleen heb je persoonlijk contact met de verhuurder, de dienst drijft op beoordelingen en de community. Na afloop van je verblijf kun je een beoordeling achterlaten en doordat ontzettend veel mensen dit braaf doen, is het boeken van een overnachting geen gok. Je kunt van elke locatie precies lezen wat eerdere huurders ervan vonden en weet dus exact waarmee je in zee gaat.

Ook verhuurders kunnen een beoordeling achterlaten over jou; misdraag je je, dan is de kans klein dat je nog eens ergens mag blijven slapen. Overweeg je dus zelf een kamer te verhuren, dan is Airbnb ook een veilige keuze.

Vakantiegevoel met Airbnb

De app van Airbnb zit goed en mooi in elkaar. Je zoekt een locatie en ziet direct alle beschikbare verblijfplaatsen, die je kunt filteren op het aantal gasten, het type verblijf, de prijs et cetera. Tik op een locatie en je kunt de vele foto’s bekijken, de voorzieningen checken, reviews lezen, meer info over de verhuurder opvragen, direct contact opnemen en zelfs direct reserveren. Met de app Airbnb komt het vakantiegevoel al boven.

Airbnb is gratis te downloaden in de App Store.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Daan Jeuken

Voormalig Brand Manager iCreate. Maar kan het toch niet laten om zo nu en dan over Apple te blijven schrijven.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar